1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Yorgancıoğlu istifa iddialarını yanıtladı
Yorgancıoğlu  istifa iddialarını yanıtladı

Yorgancıoğlu istifa iddialarını yanıtladı

Yorgancıoğlu, CTP Genel Başkanlığı'ndan istifa edeceği iddiaları ile ilgili bir soru üzerine, "günü ve saati geldiğinde öğreneceksiniz" yanıtı verdi.

A+A-

Başbakan ve CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu, Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Mustafa Akıncı ve Cumhurbaşkanı ve Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Derviş Eroğlu ile ayrı ayrı yaptığı görüşmelerin ardından açıklama yaptı.

Yorgancıoğlu, iki görüşmenin de bu gece toplanacak CTP-PM'de değerlendirileceğini ve  parti meclisinin karar üretileceğini açıkladı. 

Kıbrıs konusunda veya geçmişte CTP ile TDP adaylarının desteklendiğinin görüldüğünü söyleyen Yorgancıoğlu, kendisiyle ilgili çıkan istifa haberleri için de “Benle ilgili haberleri benden duyacaksınız, günü ve saati gelince öğreneceksiniz” şeklinde konuştu.

Yorgancıoğlu bir soruya karşılık, ikinci turda bireysel olarak kendi şahsi görüşünün barış güçlerini desteklemekten yana olduğunu da belirtti.

Başka bir soruya karşılık CTP’nin müzakere heyetinde temsiliyet isteme gibi bir pazarlık yapmadığını anlatan Yorgancıoğlu, bugün yapılan görüşmelerle ilgili verileri akşam saatlerinde Parti Meclisi ile paylaşacaklarını, çıkacak karar doğrultusunda da adaylarla bir kez daha görüşme yapabileceklerini belirtti.

Yorgancıoğlu, bu akşam yapılacak CTP Parti Meclisi toplantısından sonra alınacak kararın açıklanacağını da sözlerine ekledi.

 

(yd/tak)

Bu haber toplam 3450 defa okunmuştur