1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. “Vatandaşın ilgisi tek başına hükümete geleceğimizi gösteriyor”
“Vatandaşın ilgisi tek başına hükümete geleceğimizi gösteriyor”

“Vatandaşın ilgisi tek başına hükümete geleceğimizi gösteriyor”

CTP-BG Lefkoşa milletvekili adayları köy ziyaretlerini sürdürüyor.

A+A-

 

CTP-BG Lefkoşa milletvekili adayları köy ziyaretlerini sürdürüyor. Alayköy, Yılmazköy ve Gönyeli’de vatandaşlarla buluşan CTP’li heyet, vatandaşların sorunlarını dinledi. Genel Başkan Özkan Yorgancıoğlu’nun da  katıldığı ziyaretlerde halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan CTP  adayları partinin politikalarını vatandaşlara anlattılar ve onay istediler. CTP-BG’nin son dönemde izlediği kararlı politikalara onay verdiklerini vurgulayan vatandaşlar,  CTP’nin tek başına iktidara gelme potansiyeli olduğunu kaydettiler.

YORGANCIOĞLU: ALIM GÜCÜ YÜKSELECEK

Ülkede yaşanan sorunların CTP gibi ilkeli ve kararlı bir partinin icraatlarıyla çözülebileceğini belirten vatandaşlar, CTP adaylarına başarılar diledi. Ziyaretlerde vatandaşlara seslenen CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu, memleketin zor günlerden geçtiğini kaydetti ve “Halk perişandır, vatandaşın alım gücü yerlerde sürünmektedir, biz buna son vereceğiz” dedi.
Yorgancıoğlu  seçim sonuçlarıyla ilgili çeşitli spekülasyonlar yapıldığını ve koalisyon ortaklığının konuşulduğunu fakat bunların yalan ve hayal olduğunu belirterek, “CTP tek başına hükümete gelmeye hazırlanıyor. Vatandaşın ilgisi bize bunu gösteriyor” dedi.

Bu haber toplam 1957 defa okunmuştur