1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. TDP ziyaretlerini sürdürüyor
TDP ziyaretlerini sürdürüyor

TDP ziyaretlerini sürdürüyor

Ziyaretlerde TDP’nin ‘Zamanı geldi’ adlı seçim bildirgesiyle aday tanıtım broşürleri dağıtıldı.

A+A-

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Lefkoşa milletvekili adayları dün akşam Balıkesir ve Meriç (Mora) köylerini; bu sabah da Tarım Bakanlığı ile Hemşireler ve Ebeler Sendikası’nı ziyaret etti.

Ziyaretlerde TDP’nin ‘Zamanı geldi’ adlı seçim bildirgesiyle aday tanıtım broşürleri dağıtıldı.

TDP’den yapılan açıklamaya göre, TDP Genel Sekreteri Cemal Özyiğit, Hemşireler ve Ebeler Sendikasını ziyaretinde yaptığı konuşmada ülkede sağlık alanında önemli eksiklikler bulunduğunu belirterek, sağlık merkezlerindeki çalışma koşullarıyla çalışanların haklarının iyileştirilip geliştirilmesinin önemli olduğuna işaret etti.

TDP’nin göreve gelmesi halinde, devlet hastanelerindeki hizmetlerin ücretsiz olacağını söyleyen Özyiğit, devlet hastanelerinden yüzde 70-80 oranında dar ve orta gelirli ailelerin yararlandığına dikkat çekti.

Özyiğit, ülke genelinde çalışanların yaşadığı sıkıntıların yanında sağlık çalışanlarının ayrıca sıkıntı yaşıdığını ifade ederek, TDP’nin sıkıntıların bilincinde olduğunu, çözüm önerilerinin hazırlandığını sıkıntıların aşılması noktasında hiç tereddüt etmeden adım atacaklarını kaydetti.

(tak)

Bu haber toplam 1638 defa okunmuştur