1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. TDP, Arasta’daydı
TDP, Arasta’daydı

TDP, Arasta’daydı

Adaylar, TDP’nin seçim bildirgesi ile aday tanıtım broşürlerini dağıttı.

A+A-

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) milletvekili adayları 28 Temmuz’da yapılacak erken genel seçimlere yönelik gezileri kapsamında dün sabah, sırasıyla Bandabuliya olarak bilinen Belediye Pazarı’nı, Arasta Çarşısı’nı ve Büyük Han’ı ziyaret etti.
TDP’den yapılan yazılı açıklamaya göre esnafın ve halkın sorunlarını dinleyip incelemelerde bulunan adaylar, TDP’nin seçim bildirgesi ile aday tanıtım broşürlerini de dağıttı.
TDP Genel Başkanı Mehmet Çakıcı, esnaf ve vatandaşın dile getirdiği sorunların bilincinde olduklarını, sorunların çözümüne yönelik projeler hazırladıklarını ve TDP’nin iktidar olması halinde bu sorunlara “köklü çözümler” üreteceklerini söyledi.
Son yıllarda hükümetlerin “yerli üreticiyi ve üretimi zor durumda bırakacak karar ve uygulamalara imza attığını”, esnafın “ekonomik anlamda sıkboğaz” edildiğini iddia eden Çakıcı, bunun kendileri açısından kabul edilemez olduğunu  ifade etti.
TDP olarak yerli üretimin ve üreticinin korunması ve desteklenmesi yönünde “net bir duruşları olduğunu” belirten Çakıcı, “Yerli üretimin ayakta kalması, korunması ve diğer üreticilerle rekabet edebilir düzeyde olması bizim açımızdan oldukça önemlidir” dedi. TAK

Bu haber toplam 1738 defa okunmuştur