1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. "Partizanlıklar devam ediyor"
Partizanlıklar devam ediyor

"Partizanlıklar devam ediyor"

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Sekreter Yardımcısı Sultan Elal, ülkeyi yıllardan beridir yöneten ziyhniyetlerin partizanlığa hala daha devam ettiğini söyledi

A+A-

Elal, partisi adına yaptığı yazılı açıklamada, geçmişte “Münhalsız olarak KIB-TEK’e 40 kişi istihdam etti” diye CTP’yi suçlayan UBP’nin, bugün aynı kuruma münhalsız olarak 22 partili istihdam ettiğini ifade etti.

Elal açıklamasında “Bu militanların tek özelliği Kurultay veya seçimlerde çemberlerde bayrak sallayan kişiler olmasıdır.” ifadelerini kullandı.

Yapısal sorunları kronikleştiren bu partilerin, Devletin ve halkın önünü tıkayan bir sorun haline geldiğini savunan Elal, YDP olarak, bu partizanca tutumu şiddetle kınadıklarını belirtti ve bu yanlıştan derhal dönülmesini talep etti.

Ealal şöyle devam etti:

“Yeniden Doğuş Partisi olarak, tüm bu haksızlıklara adaletsizliklere, insanlarımız arasında ki bu insafsız ayrıma son vermek için tüm kadrolarıyla Yeşilırmak’tan Dipkarpaz’a kadar hizmet meşalesini yakmış durumdadır.

Nasıl ki Rönesans, Avrupa ülkelerinde aydınlanmanın öncüsü olmuş ise,  YDP de ülkemize Rönesans anlayışını müjdelemektedir.”

Bu haber toplam 2101 defa okunmuştur