1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Partilerde seçim hazırlığı
Partilerde seçim hazırlığı

Partilerde seçim hazırlığı

Erken Genel Seçim tarihi siyasi partileri ‘seçim hazırlıkları’na kilitledi. Yetkili kurullarını toplayan siyasi partiler, ‘aday belirleme’ çalışmalarına yoğunlaştı.

A+A-

 

'ADAY' TELAŞI

Erken Genel Seçim tarihi siyasi partileri ‘seçim hazırlıkları’na kilitledi. Yetkili kurullarını toplayan siyasi partiler,  ‘aday belirleme’ çalışmalarına yoğunlaştı.

CTP TOPLUMSAL KAPASİTE… ‘Birleşik Güçler’ konseptiyle seçime girecek Cumhuriyetçi Türk Partisi, ‘Bütünlük ve toplumsal kapasite hedefiyle’ hareket ediyor.

TDP ADAY KABUL EDİYOR… Aday kabulüne devam eden Toplumcu Demokrasi Partisi’nin yetkili kurulları da bir taraftan aday belirleme ve sıralama çalışmalarını sürdürüyor.

UBP’DE TOP GYK’DA… UBP de milletvekili aday belirlemek için partinin yetkili kurullarını toplamaya başladı. Dün toplanan UBP Genel Yönetim Kurulu’nun gündeminde ‘aday belirleme’ vardı.

DP’DE “UG” HAZIRLIĞI… UBP’den istifa eden 8 milletvekili ile birlikte seçime girmeye hazırlanan Demokrat Parti'de ise işler biraz karışık… Parti yetkili kullarının toplanmasının ardından, Olağanüstü Kurultay’ın ardından DP- UG’de durumun netleşmesi bekleniyor…

Meltem Sonay'ın haberi bugün gazeteniz YENİDÜZEN ve YENİDÜZEN e-gazetede

Bu haber toplam 2589 defa okunmuştur