1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Mamalı TÜRK-SEN, KTOEÖS ve ADA TV’yi ziyaret etti
Mamalı TÜRK-SEN, KTOEÖS ve ADA TV’yi ziyaret etti

Mamalı TÜRK-SEN, KTOEÖS ve ADA TV’yi ziyaret etti

Türk-Sen’i ziyaretinde konuşan Mamalı, “Ülkenin yaşanabilir olmaktan çıktığını” söyledi.

A+A-

Lefkoşa Bağımsız Milletvekili adayı Barış Mamalı, seçim çalışmaları kapsamında Kıbrıs Türk İşçi Sendikaları Federasyonu (Türk-Sen)’i, Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS)’ü ve Ada TV’yi ziyaret etti.

Mamalı’nın Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türk-Sen’i ziyaretinde konuşan Mamalı, “Ülkenin yaşanabilir olmaktan çıktığını” söyledi ve şöyle devam etti:
“Mutlu azınlık dışında ülkede gelecek gören kalmamıştır. Siyasetin yarattığı yıkım nedeniyle cennet olan ada cehenneme çevrilmiştir. Özel sektör çalışanları sömürülürken, kamu çalışanlarının refah seviyesi de günden güne düşmektedir. Bizim fakirleşmemiz siyasetçilerin umurunda değildir. Kıbrıslı Türkler kurulan bu sistemde şamar oğlanına dönmüştür. Kimsenin halkımı hiçe saymaya onları fakirleştirmeye hakkı yoktur. Sistemden şikâyetçi olan, mağdur olan, hak arayan, adalet ve insanlık adına mücadele görmek isteyen herkesin kendini aracısız olarak göstereceği bir adres var artık. Ben halk için varım ve benim varlık sebebim halkımdır”
(tak)

Bu haber toplam 1854 defa okunmuştur