1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Mamalı Tıp-İş’i ziyaret etti
Mamalı Tıp-İş’i ziyaret etti

Mamalı Tıp-İş’i ziyaret etti

Mamalı, Kıbrıs Türk Hekimler Sendikası’nı (TIP-İŞ) ziyaret ederek Sendika Başkanı Erol Şeherlioğlu ile görüştü.

A+A-

 

Lefkoşa Bağımsız Milletvekili Adayı Barış Mamalı, Kıbrıs Türk Hekimler Sendikası’nı (TIP-İŞ) ziyaret ederek Sendika Başkanı Erol Şeherlioğlu ile görüştü.

Mamalı’nın basın bürosundan verilen bilgiye göre, Mamalı ziyarette yaptığı konuşmada, meclis içi siyasetin yozlaştığını, hatta iflas ettiğini ileri sürerek, “Böyle bir kurumdan medet ummamalıyız” ifadesine yer verdi.

Mevcut partilerin birbirinden farkı olmadığını savunan Barış Mamalı, “Siyasi zemin nedeniyle ahlaki değerler yerlerde sürünmektedir” dedi ve şunları ifade etti:

“Ulusal Birlik Partisi’nin açtığı yarayı sarması gereken şimdiki hükümet, meclisi tatile çıkartarak toplumu düşünmediğini ispat etti. Halk siyasi partilerin söylediğine değil, kendi gücüne inansın. Güvenilmez olan siyaset kurumuna sandıkta ders vermenin zamanı geldi.”

Halkı sandığa gitmeye ve karma oy kullanmaya çağıran Barış Mamalı, “Sandığa gitmemek seçime giren büyük partilere prim verir. Onları olduğundan daha güçlü gösterme şansı yaratır. Tepkinin en güzeli siyasi partilere olan güvensizliği sandıkta yansıtmakla olur” dedi.

“Özgür olun ve partiler karşısında boyun eğmeyin” diyen Barış Mamalı, “Tepki büyük olursa 28 Temmuz’dan sonra birçok şey olumlu yönde değişmek zorunda kalacak” ifadesini kullandı.

(tak)

Bu haber toplam 1834 defa okunmuştur