1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Mamalı köy ziyarelerini sürdürüyor
Mamalı köy ziyarelerini sürdürüyor

Mamalı köy ziyarelerini sürdürüyor

Mamalı “Kanunsuzlara karşı boyun eğmek ve umutsuzluğa kapılmak Kıbrıslı Türkler’e yakışmaz” dedi.

A+A-

Lefkoşa Bağımsız Milletvekili Adayı Barış Mamalı, seçim çalışmaları çerçevesinde Beyköy, Cihangir, Kalavaç, Dilekkaya, Gaziköy, Meriç ve Yiğitler’i ziyaret etti.

Barış Mamalı’nın Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, köylülerle sohbet eden Mamalı “Kanunsuzlara karşı boyun eğmek ve umutsuzluğa kapılmak Kıbrıslı Türkler’e yakışmaz” dedi.

Mamalı şu açıklamalarda bulundu:

“Yıllardır hiçbir ayrım yapmaksızın haksızlığa uğrayan, sömürülen, mağdur olan herkese yardımcı olmaya çalıştım. İnsanlarımızdan bu haksızlıklara karşı her zaman dik durarak mücadele etmelerini istedim. Bu kötü günler geçecek ve yapılan mücadeleler meyvelerini verecektir.”

Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılınmamasını isteyen Mamalı,”Sizlerden isteğim çocuklarınız ile torunlarınızın geleceğini çalmalarına ve onların haklarını yemelerine artık izin vermemenizdir. Maalesef siyasi statüko hak verme yerine hak yeme üzerine kurulmuştur. Bu statükoya sandıkta mühür vurmayın” dedi.

Mamalı, umutların taze tutmasını ve mücadeleye devam edilmesini isteyerek, gün gelip bu kötü günlerin geride kalacağını belirtti.

(tak)

Bu haber toplam 1829 defa okunmuştur