1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Lefke’de bayram havası estiren 1 parti var!
  Lefke’de bayram havası estiren 1 parti var!

Lefke’de bayram havası estiren 1 parti var!

Lefke’de dün akşam düzenlenen CTP-BG mitinginde adeta yer yerinden oynadı.

A+A-

Lefke’de dün akşam düzenlenen CTP-BG mitinginde adeta yer yerinden oynadı. Yaklaşık 400 araçlık konvoy ile Lefke’ye giren CTP’li ve sempatizanların toplandığı miting alanı bayram yerine döndü. Miting’in açılışını yapan CTP-BG Lefke Bucak Örgütü Başkanı Vehit Nekipzade yaptığı konuşmada, Lefke’nin sorunlarını anlattı ve konuşmasının sonunda, “CTP’nin afişlerini yırtıp atabilirler ama kalbimizdeki CTP aşkını söküp atamazlar” dedi. Daha sonra CTP-BG Güzelyurt milletvekili adayları Fatma Ekenoğlu, Doğan Bağkur, Abdullah Cangil, Hüseyin Erçal, Mehmet Çağlar ve Armağan Candan’ın tek tek takdim edilip kürsüye çağrılması ile alandaki sevgi ve coşku gösterileri doruğa ulaştı.

Şahali: Lefke’yi çıkmaz sokak olmaktan kurtaracağız

Mitingde bir konuşma yapan CTP-BG Güzelyurt ilçe Başkanı Doğan Şahali alana toplanan yüzlerce CTP’li ve sempatizana teşekkür etti, onları karıncalar gibi çalışarak CTP’ye mühür toplamaya çağırdı ve Lefkelilere seslenerek, “Lefke’yi çıkmaz sokak olmaktan kurtaracağız” dedi.

Yorgancıoğlu: Kıbrıs Türkünü ve Lefke’yi kurtaracak 1 parti var

Gecenin son konuşmasını yapmak üzere kürsüye çağrılan Genel Başkan Özkan Yorgancıoğlu’na gösterilen ilgi ve coşku görülmeye değerdi. Bütün Kıbrıs Türkünün olduğu gibi Lefkelilerin de kararını verdiğini belirten Yorgancıoğlu, adanın her tarafından CTP-BG ye gösterilen büyük ilgiden çok memnun olduğunu ifade etti. Lefke halkının çok zor günlerden geçtiğini ve çok sıkıntılar yaşadığını belirten Yorgancıoğlu, “Kıbrıs Türkünü ve Lefke’yi kurtaracak 1 Parti var” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

MİTİNGDEN KARELER VE FOTOĞRAFLARLA DİĞER SEÇİM HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

Bu haber toplam 2121 defa okunmuştur