1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Kobane'deki çocuklar için oyuncak kampanyası
Kobanedeki çocuklar için oyuncak kampanyası

Kobane'deki çocuklar için oyuncak kampanyası

CTP Gençlik Örgütü, Kobane’deki çocuklar için oyuncak kampanyası başlattı

A+A-

CTP Gençlik Örgütü yaptıkları açıklama ile Kobane’deki çocuklar için oyuncak kampanyası başlattıklarını duyurdu. Urfa-Suruç’taki hain terör saldırısını gerçekleştiren katil zihniyeti ve destekçilerini kınayan gençler, yitip giden canların mücadelelerinin boşuna olmadığını göstermek için kampanya başlattıklarını belirtti. Açıklamada ayrıca şiddet içerikli oyuncakların bağışlanmaması konusunda ricada bulunuldu.

Açıklamanın tam metni şöyle:

Urfa - Suruç’ta yaşanan kanlı terör eylemi hepimizi derinden üzdü. Türkiye halklarından Kobane’ye yardım için yola düşen, çocuklar için bir umut olmaya giden genç yürekler insafsız bir terör eylemi ile katledildiler. Dünyayı güzelleştirmeye çalışan güzel insanlara tahammülü olmayan katil zihniyeti ve destekçilerini kınıyoruz.

Bilinmelidir ki, Ortadoğu’daki çıkarları doğrultusunda bölgeyi şekillendirmeye çalışan karanlık odakların tetikçisi durumundaki terör örgütleri, ne bizleri ne de bölgedeki yoldaşlarımızı yıldıramaz.

Bizler CTP Gençlik Örgütü olarak, başka bir dünyanın, başka bir Ortadoğu’nun mümkün olduğunu hep haykırdık. Bu ortak hayalimizi somutlaştırmak için, karanlığa ışık olmak için Kobane’ye en anlamlı hediyeyi götüren Türkiyeli genç yoldaşlarımızın anılarının Kıbrıs’ta da yaşatılması, eylemlerinin Kıbrıs’ta barış mücadelesi veren ilericiler tarafından da sahiplenilmesi borcumuzdur.

İşte bu amaçla CTP Gençlik Örgütü olarak, Kobane’deki çocuklar için Kıbrıs’ta da oyuncak kampanyası başlatıyoruz. Yitip giden canların mücadelelerinin boşuna olmadığını göstermek için, onlar gibi yüreği insan sevgisiyle çarpan gençlerin buralarda da var olduğunu göstermek için, düşmana korku, dosta güven vermek için, birlik, mücadele ve dayanışma için...

Tüm halkımızı kampanyamıza destek vermeye çağırıyoruz. Gelin Kobane’deki çocuklara umut olalım ve hep birlikte Türkiye halklarının bu aydınlık gençlerinin anısını sahiplenelim. Kampanyamıza destek vermek isteyenler köylerde CTP’nin ocak örgütlerine, şehirlerde ilçe binalarına ve Lefkoşa’daki merkez binamıza ellerindeki oyuncakları ulaştırabilirler. CTP’li gençler olarak sizlerden ricamız, Kobane’deki çocuklar artık silahların gölgesinden kurtulabilsin diye şiddet içerikli oyuncakların bağış için tercih edilmemesidir. Tüm halkımıza katkıları için şimdiden teşekkür ederiz.  

CTP Gençlik Örgütü

Bu haber toplam 2314 defa okunmuştur