1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Karpazlının kucakladığı 1 parti var!
Karpazlının kucakladığı 1 parti var!

Karpazlının kucakladığı 1 parti var!

CTP-BG 28 Temmuz Erken Genel Seçim mitinglerine dün akşam Dipkarpaz’da gerçekleştirdiği miting ile başladı. Y

A+A-

CTP-BG 28 Temmuz Erken Genel Seçim mitinglerine dün akşam Dipkarpaz’da gerçekleştirdiği miting ile başladı. Yüzlerce araç seçim konvoyu oluşturarak miting alanına girerken CTP İskele Milletvekili adayları halkı selamladı. Başbakan Sibel Siber, CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu, İskele Milletvekili adayları, çok sayıda partili ve sempatizanın katıldığı mitingde ‘Şafağa Özlem’ isimli grup sahne aldı. Coşkulu anların yaşandığı miting CTP İskele Milletvekili ve İlçe Başkanı Önder Sennaroğlu’nun konuşmasıyla devam etti.

SENNAROĞLU: SANDIKTAN DOSTLUK KARDEŞLİK ÇIKACAK

CTP İskele Milletvekili ve İlçe Başkanı Önder Sennaroğlu, mitinge katılan partili ve sempatizanları selamladıktan sonra “Bugün tarihi bir gündür çünkü artık oyun bitmiştir” dedi. Dostluğun ve kardeşliğin hüküm sürdüğü bir parti olduğuna vurgu yapan Sennaroğlu, 28 Temmuz’da sandıktan dostluk ve kardeşliğin çıkacağını ifade etti.
Beş partinin katılacağı bir seçime gidildiğini belirten Sennaroğlu, “28 Temmuz’da beş partinin yarışacağı bir seçime gidiyoruz. Bunların iki tanesine söyleyecek sözüm yoktur çünkü baraj sorunu yaşayanlara uğraşacak değiliz. Bizim dışımızda kalan bir tanesi ‘davana sahip çık’ diyor. Bunların davası ‘hamma huma’ davasıdır. ‘Yenileniyoruz’ diyen öteki parti önümüzdeki dönemde de yeni senaryolar ve milletvekilliği transferleri ile devam edecek” dedi. Temiz bir siyasetin hakim olduğu bir parti olduğuna değinen Sennaroğlu açıklığa, şeffaflığa, demokratikliğe, hukukun üstünlüğüne ve inanç özgürlüklerine saygı gösteren tek bir parti olduğuna işaret ederek bunun CTP-BG olduğunu belirtti.

KARPAZLILAR BAŞBAKAN SİBER’İ BAĞRINA BASTI

Başbakan Sibel Siber ise mitingde yaptığı konuşmada güzel insanlardan oluşan bu bölgenin geleceğinin de çok güzel olacağını ifade ederek halkın açık, şeffaf ve adaletli bir yönetim istediğini belirtti. Gelecek dönemde hiçbir bireyin ve kamu vicdanının satılmadığı bir yönetimin oluşturulmasının halkın elinde olduğuna vurgu yapan Başbakan Siber, ülkenin en güzel yerlerinden biri olan Dipkarpaz’da yaşayanların daha iyi şartlarda yaşamayı hak ettiğini sözlerine ekledi.

YORGANCIOĞLU: 28 TEMMUZ ONLARDAN KURTULMA GÜNÜDÜR!

CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu da kahramanlar diyerek seslendiği kalabalığa “28 Temmuz’da önümüzde bir sınav var. 28 Temmuz bu ülkeyi adalet duygusu elinden alınmış, haksızlığa uğramış günlere getirenlerden kurtulma günüdür. Sınava girip geçmelerine rağmen işe alınmayanların haklarının verileceği gündür. Hayvancının, çiftçinin, zeytincinin, harnupçunun elinden yok parasına alınan ürününün değerini alacağı gündür” dedi.
Karpaz Bölgesi’ni gelişmede ve kalkınmada öncü bölge yapacak olan bir partinin olduğuna işaret eden Yorgancıoğlu, “Geçen dönemin hükümet yöneticileri gelip sizden destek isteyecek. Size gelenlere hayvanlarımızı yetiştirip satamadığımızda nerdeydiniz? Kızıl güneşin altında harnup toplayıp ürünümüzü satamadığımıza siz nerdeydiniz diye sorun” dedi. Bu ülkede yaşayan insanların adaletsizlikten çok çektiğini belirten Yorgancıoğlu, adaletsizliğe son verecek, demokrasiyi kurumlaştıracak ve geleceği halkımızın lehine dönüştürebilecek bir partinin olduğunu söyleyerek bu partinin CTP-BG olduğunu belirtti.
Gelecek dönemde bölge ile ilgili projeleri geliştirirken bölgelilerin isteklerine yer vererek oluşturulacağını anlatan Yorgancıoğlu, ülkenin geliştirilmeye ve gençlerin önünü açmaya ihtiyaç olduğunu belirterek tüm bunları hayata geçirecek olan bir parti olduğunu vurguladı.
CTP-BG’nin halkın önüne geçmişi temiz hizmet etmek için projeleri olan adaylar ile çıktığını anlatan Yorgancıoğlu, diğer partilerde adayların sıra kavgasına tutuştuğunu, sırasını beğenmeyip partilerini terk ettiğini hatırlatarak halka, “Bir partide sıra mı önemlidir yoksa halka hizmet etmek mi önemlidir?” diye sordu.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Bu haber toplam 1690 defa okunmuştur