1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Karpaz’ın sorunlarını çözecek 1 parti var!
Karpaz’ın sorunlarını çözecek 1 parti var!

Karpaz’ın sorunlarını çözecek 1 parti var!

CTP-BG’nin gelecek dönem Karpaz bölgesi ile ilgili projelerini anlattılar.

A+A-

CTP İskele Milletvekili adayları seçim çalışmalarına köy ziyaretleriyle ara vermeden devam ediyor. Dipkarpaz, Bafra, Çayırova ve Kalecik köylerini ziyaret eden adaylar, köylüler ile görüşerek sorunlarını dinledi ve CTP-BG’nin gelecek dönem Karpaz bölgesi ile ilgili projelerini anlattılar.

Ziyaretlerde konuşan CTP İskele İlçe Başkanı ve Milletvekili Önder Sennaroğlu, Karpaz Bölgesi’nin sorunlarını en iyi bilen parti olduklarına işaret ederek üç yıllık UBP Hükümeti’nin bölgenin sorunlarına sorun kattığını ifade etti. UBP iktidarı döneminde halkın günden güne fakirleştiğini, alım gücünün düştüğünü belirten Sennaroğlu, üç yıldır halkın sorunlarına kulak tıkayanların bugün köylere çıkmaya korktuğunu gördüklerini söyledi.

KOLTUK İÇİN DEĞİL HİZMET İÇİN CTP!

Gelecek dönemde ülkede bölgenin sorunlarına çözüm üretebilecek tek parti olduğunu söyleyen Sennaroğlu, bu partinin CTP-BG olduğunu, çünkü sorunlara kulak tıkamayan, halkın derdini kendi derdi sayan ve koltuk için kavga eden değil hizmet vermek için çalışan insanlardan oluşan bir parti olduğunu belirtti.
Gelecek dönemde bölgesel kalkınma için çalışacaklarını ifade eden Sennaroğlu, gelecek dönem projelerinin başında küçükbaş hayvancılıkta tür geliştirme, verimlilik ve üretkenlik esaslarına bağlı olarak devlet desteği ile geliştirmek olduğunu anlatarak büyükbaş hayvancılıkta ise süt ve et üretiminde verimliliği ve ekonomik değeri gözetilerek geliştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Hayvancının ve çiftçinin emeğinin karşılığını alacağı bir tarım politikası ortaya koyacaklarını vurgulayan Sennaroğlu, küçük işletmelerin kooperatif çatıları altında birleştirerek gelecek dönemde kooperatifleşmeye özel bir önem vereceklerini belirtti.

Bu haber toplam 1813 defa okunmuştur