1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. "Her yerde CTP var"
Her yerde CTP var

"Her yerde CTP var"

CTP-BG Gazimağusa adaylarının Türkmenköy’ü ziyaretinde Genel Başkan Yorgancıoğlu vurguladı: “Halk bu görevi CTP’ye vermekte kararlı!”

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) Gazimağusa İlçesi’nin 28 Temmuz Erken Genel seçim çalışmaları çerçevesinde Türkmenköy’e yapılan ziyarette konuşan Genel Başkan Özkan Yorgancıoğlu, ülkedeki sorunların çözümü için CTP’nin tek başına iktidar olması gerektiğini belirterek, “Halk bu görevi CTP’ye vermekte kararlı, insanların gözlerinde bunu görebiliyorum” dedi.

CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu, ülkenin kötü yönetilmesiyle erken seçime gidildiğini, Küçük hükümetinin gelmiş geçmiş tüm UBP hükümetlerinin en kötüsü olduğunu ifade ederek, “Ülkenin ekonomisi dibe vurdu, siyasal iradesi ayaklar altına alındı, adalet mercekle aranır oldu, bizim dönemimizde yaratılan sınav sisteminin yerini keyfilik aldı” dedi.

PAHALILIK ARTTI MAAŞLAR ERİDİ

UBP’nin kendi insanımızın, kendi uzmanımızın yaptığı ekonomik planı değil başkalarının yaptığı ekonomik programı halkın önüne koyduğunu söyleyen Yorgancıoğlu, ilk kez bu kadar edilgen olan bir hükümetin olduğunu ve tek amaçlarının koltukta oturmak oluğunu söyledi. Ülkede hayat pahalılığının arttığını ama maaşların eridiğini, kurultay sürecinde tüm sorunları bir kenara bıraktığını, kurultay uğruna 600 istihdam yapıldığını ifade eden Yorgancıoğlu, bunun maddi karşılığının 20 milyon TL olduğunu belirtti.
“28 Temmuz hepimiz için bir umut olmalıdır” diyen Yorgancıoğlu, ülkenin yeniden ayakları üzerine kalkması umudunu gerçekleştirmek için ekonomik olarak kendi kendimizi yönetmenin ve tüm insanlara adaletli davranmanın önemli olduğunu söyledi.

KARPAZ’DAN YEŞİLIRMAK’A HER YERDE CTP VAR!

Adanın her tarafını dolaştıklarını ve halkın bu görevi CTP’ye vermekte kararlı olduklarını gördüğünü kaydeden Yorgancıoğlu, Karpaz’dan Yeşilırmak’a kadar her yerde insanların gözlerinde bunu gördüğünü ifade eden Yorgancıoğlu, CTP’nin ülkedeki sorunları çözmek için sıkıntılı olabilecek koalisyon değil, tek başına hükümet kurmalarına yetecek gücü kendilerine vermelerini istedi ve halkın bunu vereceğine inandığını kaydetti.
“Bu ülkeyi bu hallere getirenler, talan edelerden hesap soracağız” diyen Yorgancıoğlu, halkın bizden beklediği bir konudur, kimse bu halkın kaynaklarını pervasızca harcama hakkına sahip değildir. Geçici hükümetin kamuoyuna paylaştığı belgeler çok önemlidir. UBP’nin yaptığı tahribatın hesabını sormazsak insanlar bizden hesap soracak” dedi.

 

 

Bu haber toplam 1796 defa okunmuştur