1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Hedef 28 Temmuz’da 28 milletvekili!
Hedef 28 Temmuz’da 28 milletvekili!

Hedef 28 Temmuz’da 28 milletvekili!

CTP-BG, Taşkınköy, Göçmenköy ve Marmara bölgelerinde yürüyüş düzenledi.

A+A-

28 Temmuz seçimlerine tüm gücüyle hazırlanan CTP-BG, Taşkınköy, Göçmenköy ve Marmara bölgelerinde yürüyüş düzenledi. Hedefin, ‘28 Temmuz’da 28 milletvekili’ olduğunu belirten adaylar, halktan gördükleri ilginin bu hedefe ulaşılacağının ispatı olduğunu söyledi.
Metropol yolundan başlayıp Göçmenköy'e kadar süren geniş katılımlı yürüyüşe CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu'nun yanı sıra yaklaşık 500 sempatizan katıldı. Öncelikle CTP-BG Taşkınköy Ocak Örgütü önünde toplanan milletvekili adayları ve çok sayıda partili, Metropol yoluna çıkarak Göçmenköy'e kadar coşkulu bir yürüyüş gerçekleştirdi.
Bildiri dağıtan adaylara halkın ilgisi yoğun oldu. Ülkede yaşanan olumsuzlukların ve yolsuzlukların önüne geçebilecek bir parti olduğunu ve bunun da CTP-BG olduğunu vurgulayan başkent halkı, 28 Temmuz'daki erken genel seçimlerinde CTP-BG'nin tek başına iktidar olacağına inanç belirtti.
Taşkınköy ve Göçmenköy esnafının sorunlarını da dinleyen Genel Başkan Yorgancıoğlu ve ekibi, 2009'da hükümete gelen UBP'nin esnafı batırdığını, ülkede ekonomiyi çöküşe sürüklediğini belirtti.

 

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

 

Bu haber toplam 2309 defa okunmuştur