1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Engelleri aşacak 1 parti var!
Engelleri aşacak 1 parti var!

Engelleri aşacak 1 parti var!

CTP-BG’nin engelli adayı Günay Kiprit’in de katıldığı ziyarette CTP-BG’nin seçim bildirgesinde yer alan engelliler için hayata geçirilecek projeler dernek üyelerine aktırıldı

A+A-

CTP-BG Lefkoşa Milletvekili adayları bugün Ortopedik Özürlüler Derneği’ni ziyaret ederek yetkililerle görüştü. CTP-BG’nin engelli adayı Günay Kiprit’in de katıldığı ziyarette CTP-BG’nin seçim bildirgesinde yer alan engelliler için hayata geçirilecek projeler dernek üyelerine aktırıldı. Genel Başkan Özkan Yorgancıoğlu’nun da yer aldığı ziyarette UBP hükümetinin engellilerin yaşamını kolaylaştıracak önlemler alacağına dair verdiği hiçbir sözü tutmadığını belirtildi.

Engellilerin toplumun her kademesinde görünür olunması gerektiğini belirten Yorgancıoğlu, “Bu vatandaşlarımızın günlük yaşamın bir parçası haline gelmesi sağlanacak” dedi. Yeni dönemde de eskisi gibi engelli vatandaşlarımızın sorunlarını aşmak için dünyada uygulanan projelerin hayata geçirileceğini söyleyen Yorgancıoğlu dernek üyelerinin övgü dolu sözleriyle karşılaştı.

Bu haber toplam 1821 defa okunmuştur