1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. DP UG ilk mitingini Karpaz'da yaptı.
DP UG ilk mitingini Karpazda yaptı.

DP UG ilk mitingini Karpaz'da yaptı.

"Geleceğin iktidarı DP Ulusal Güçler bu gece burada halkımızı selamlıyor" diyen, İskele ilçe başkanı Ahmet Cennetoğlu, DP Ulusal Güçler İskele milletvekili adaylarını halka tanıttı

A+A-

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP Ulusal Güçler) ilk mitingini Karpaz'da yaptı. Mitingte DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş, DP Ulusal Güçler milletvekili Dr. Ahmet Kaşif ve DP Ulusal Güçler İskele ilçe başkanı Ahmet Cennetoğlu konuşma yaptı.
"Geleceğin iktidarı DP Ulusal Güçler bu gece burada halkımızı selamlıyor" diyen, İskele ilçe başkanı Ahmet Cennetoğlu, DP Ulusal Güçler İskele milletvekili adaylarını halka tanıttı. Cennetoğlu'nun ardından konuşma yapan DP Ulusal Güçler milletvekili Ahmet Kaşif, "Dipkarpaz’dan Yeşilırmağa sesimizi, soluğumuzu ve haykırışımızı duyurmaya geldik. Bizlerle bu çoşkuyu paylaşan siz vatanını, toprağını seven DP Ulusal Güçler hoşgeldiniz, şeref verdiniz" diyerek sözlerine başladı. Kaşif konuşmasını şöyle sürdürdü, "Sizlere herkesin eşit, herkesin hakkını alabileceği, rahat, huzurlu ve mutlu bir yaşam vaadediyoruz" diyen Kaşif, DP Ulusal Güçlerin mihenk taşı, esas odağı ‘insan’dır"
İrsen Küçük'e hitaben "Devrik Başbakana mesajım olsun" diyen Kaşif, "Sn. Küçük sen bir koltuk uğruna ve bakanlarında dahil, yapmadığınız kalmadı. İnsanların onuruyla, gururuyla, emeği ile oynayarak koltuğunuzu kurtarmaya çalıştınız. Ama doğruyu gören bizler, doğruyu gören DP Ulusal Güçler sizleri bu koltuktan mahrum etti" dedi. İnsanların işten durdurulcağı ile ilgili açıklama yapan İrsen Küçük'ü eleştiren Kaşif, "Bu gençler madem durdurulacaktı, niye bir günlük koltuk için bu gençlere sen yalan söyledin?" dedi.

Bu haber toplam 1793 defa okunmuştur