1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. DP-UG Güzelyurt’ta açık pazarı gezdi
DP-UG Güzelyurt’ta açık pazarı gezdi

DP-UG Güzelyurt’ta açık pazarı gezdi

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP Ulusal Güçler) Güzelyurt Milletvekili adayları, Aydınköy’ü ve Açık Pazarı ziyaret etti

A+A-

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP Ulusal Güçler) Güzelyurt Milletvekili adayları, Aydınköy’ü ve Açık Pazarı ziyaret etti. DP Ulusal Güçler tarafından yapılan açıklamaya göre, ziyaretlerde adaylar, ülkeyi yeniden huzura ve refaha kavuşturacak plan, proje ve programlarını anlattılar.

Ziyaretlerde ayrıca vatandaş ve esnafın sorunlarını dinleyen DP Ulusal Güçler Güzelyurt Milletvekili adayları Türkay Tokel, Hakan Oran, Menteş Gündüz, Çelebi Ilık, Leman Soyukasap ve Dr. Fuat Türköz Çiner bölge halkından tam destek aldı.
Bölge halkına DP Ulusal Güçler’in “Geleceğin Güzelyurt’u, Güzelyurt’un Geleceği” için hazırladıkları projeleri hakkında bilgi de veren adaylar, DP Ulusal Güçler iktidarında yerli üretime direkt teşvikler ve KDV muafiyeti getirileceğini ifade ettiler.
Seyyar satıcılar, pazarcılar ve açık alanda satış yapan esnafın denetimi için, ilgili sivil toplum örgütü ile yasal bir çalışma yapılarak belirli bölgeler tanımlanacağını da kaydeden adaylar, Güzelyurt’a hakkettiği refahı getireceklerinin sözünü verdiler.
(tak)

Bu haber toplam 1743 defa okunmuştur