1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. DP UB Mağusa adayları köy ziyaretlerini sürdürüyor
DP UB Mağusa adayları köy ziyaretlerini sürdürüyor

DP UB Mağusa adayları köy ziyaretlerini sürdürüyor

Adaylar “Geleceğin Yol Haritası”nda yer alan projeleri bölge sakinleriyle paylaştı.

A+A-

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Gazimağusa Milletvekili adayları, seçime yönelik başlattığı köy ziyaretlerine Turunçlu, İnönü ve Vadili ile devam etti.

DP-UG’den yapılan yazılı açıklamada, Gazimağusa Milletvekili adaylarının vatandaşlarla sohbet edip, sorunlarını dinlediği ve gelecek planlaması hakkında bilgilendirmede bulunulduğu belirtildi.

Adaylar ayrıca, konularında uzman akademik kurulu ve düşünce kuruluşları ile yapılan çalışmaların sonucunda “Geleceğin Yol Haritası”nda yer alan projeleri de bölge sakinleriyle paylaştı.

Adaylar konuşmalarında, KKTC’de çok uzun yıllardan beridir alışılan yaşam, Devletin uygulamaları ve ekonomik yapının gelinen aşamada sürdürülebilir olmaktan çıktığına işaret ederek, hemen hemen her konuda reforma gidilmesinin, ülkede bir yenilenmenin gerçekleşmesinin kaçınılmaz bir gerçeklik olarak önlerine çıktığı ifade edildi.

Turunçlu, İnönü ve Vadili ziyaretlerine, DP Ulusal Güçler Gazimağusa Milletvekili adayları Dr. Ahmet Kaşif, Fikri Ataoğlu, Afet Özcafer, Dr. Hakan Dinçyürek, Mustafa Borataş, Anıl Kaya, Beyhan Gürgöze, Öztürk Keskinel, Halil Sakallı, Ferudun Güven, Mehmet Ersöz, Aysel Uzun ve Hasan Esen katıldı.

(tak)

Bu haber toplam 1866 defa okunmuştur