1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. DP, Girne’de sahne aldı
DP, Girne’de sahne aldı

DP, Girne’de sahne aldı

DP Ulusal Güçler “Biriz, Beraberiz, Tek Yüreğiz – Hepimiz Buradayız” sloganlarıyla Girne’de miting düzenledi.

A+A-

DP Ulusal Güçler “Biriz, Beraberiz, Tek Yüreğiz – Hepimiz Buradayız” sloganlarıyla Girne’de miting düzenledi.

Mitingde halka hitap eden DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş, DP Ulusal Güçler iktidarında, genelde ülke, özelde ise Girne’nin geleceği için hayata geçirecekleri projeleri halka anlattı.
“Gücümüz halktan, imanımız Haktan, gururumuz bayraktan, yurt sevgimiz şehitlerimizden, inadımız haklılığımızdan, sözümüz dürüstlüğümüzden, dik başımız özgüvenimizden, kararlılığımız atamızdan, yüzümüzdeki tebessüm sizin coşkunuzdan” diyerek sözlerine başlayan Serdar Denktaş, DP Ulusal Güçlerin, halk ile birlikte, bir, beraber ve tek yürek olduğunu belirtti.
DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş; “Yıllar önce ‘yıldız’ ableminin altında, KKTC’nin kurucusu Rauf Raif Denktaş bu kürsülerden konuşurken, duyduğum heyecanı, mutluluğu, gururu duydum şimdi sayenizde ve o günleri hatırlayarak duygulandım. Bana bu güzel duyguları yaşattığınız için teşekkür ediyorum” dedi. O günlerde de coşkunun aynı olduğunu ve Kurucu Cumhurbaşkanının seçimi birinci turda %70 oy ile bitirdiğini hatırlatan Denktaş, “O günlerde ise İrsen Küçük, DMP başkan yardımcısı olarak, CTP ve TDP ile birlikte UBP’ye karşıydı. Küçük, bugün yine aynı şeyi yapıyor” dedi. YD

 

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Bu haber toplam 1968 defa okunmuştur