1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Denktaş: “Görevimiz devleti yüceltmek”
Denktaş: “Görevimiz devleti yüceltmek”

Denktaş: “Görevimiz devleti yüceltmek”

Denktaş, Gazimağusa Milletvekili adayları ile birlikte İnönü, Aslanköy ve Paşaköy’ü ziyaret ett

A+A-

Demokrat Parti (DP) Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş, Gazimağusa Milletvekili adayları ile birlikte İnönü, Aslanköy ve Paşaköy’ü ziyaret etti.

Parti Seçim Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş geziler sırasında yaptığı konuşmasında, 28 Temmuz’da yapılacak olan milletvekili erken genel seçimin önemine değinerek, seçimin halka, ülkeye ve devlete yararlı sonuçlar getirmesi dileğinde bulundu.
“Geleceğin Yol Haritası” adını verdikleri seçim bildirgesi hakkında konuşan Serdar Denktaş, halkın görüşlerini alarak ortaya koydukları programı halkın desteğiyle hayata geçirmek için yola çıktıklarını anlattı.

“Devlet yüceltilecek…”

Ülkeyi yeniden yapılandırmak için hazırlanan ‘geleceğin yol haritası’nın uzun çalışmalar neticesinde ortaya çıktığını ifade eden Denktaş, “Atalarımız kendi üstlerine düşeni en iyi şekilde yaparak, bu topraklarda bir devlet kurarak bize miras bıraktılar. Şimdi bizim görevimiz devleti yüceltmek ve devleti çok daha güçlü bir hale getirmektir. Bizler bu inançla yola çıktık, bu ülkenin vatandaşlarını nasıl daha rahat ettiririz diye düşündük ve 28 Temmuz’da bütün hazırlıklarımızı icraata geçirmek için sizden onay istemek üzere aranıza geldik” dedi. TAK

Bu haber toplam 1575 defa okunmuştur