1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. “Cumhurbaşkanlığı Rehberi” yurttaşla buluşmaya başladı
“Cumhurbaşkanlığı Rehberi” yurttaşla buluşmaya başladı

“Cumhurbaşkanlığı Rehberi” yurttaşla buluşmaya başladı

Akıncı’nın seçim kampanyası için hazırlanan ‘Cumhurbaşkanlığı Rehberi 2015-2020’ isimli seçim kitabı, seçim propaganda sürecinin başlamasıyla dünden itibaren, yurttaşlar ve dijital mecra ile buluşmaya başladı.

A+A-

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı’nın seçim kampanyası için hazırlanan ‘Cumhurbaşkanlığı Rehberi 2015-2020’ isimli seçim kitabı, seçim propaganda sürecinin başlamasıyla dünden itibaren, yurttaşlar ve dijital mecra ile buluşmaya başladı.

‘Bu kitapta yazılı olan her düşünce ve fikir, Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı’nın vazgeçilmez ilkeleri ve değerleri olup halkına verdiği sözdür’ ile başlayan kitapta, Akıncı’nın “Dört Boyutlu Siyasetinin” ayrıntıları geniş bir biçimde paylaşılıyor. Kitapta, Mustafa Akıncı’nın kaleminde tüm yurttaşlara seslendiği önsöz, geniş ayrıntıları ile Akıncı’nın özgeçmişi, ‘Akıncı’nın Kilometre Taşları’  isimli siyasi yaşamı boyunca halkı için yapmış olduğu icraatlar yer alıyor.

Cumhurbaşkanlığı vizyonunu oluşturan ‘Dört Boyutlu Siyaset’ bölümü ise 22 sayfalık bölümle kitabın ana kısmını oluşturuyor.

Toplam 44 sayfadan oluşan kitapta “Dört Boyutlu Siyasetin” detaylı açıklamaları yanında, Akıncı gönüllü ekibi tarafından düzenlenen etkinlikleri, bölge ve ev ziyaretleri de yurttaşlarla paylaşılıyor. Dün itibarıyla dağıtımı başlayan kitabın online versiyonu da www.mustafaakinci.com resmi kampanya web sitesindeki yerini aldı.

‘Cumhurbaşkanlığı Rehberi 2015-2020’, önümüzdeki günlerde sesli ortama aktarılarak görme engellilere yurttaşlara CD şeklinde dağıtılacak YD

Bu haber toplam 1439 defa okunmuştur