1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CTP: “Güzelyurtlunun da kalbinde 1 parti var!”
CTP: “Güzelyurtlunun da kalbinde 1 parti var!”

CTP: “Güzelyurtlunun da kalbinde 1 parti var!”

Başbakan Sibel Siber, CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu ve bölge milletvekili adaylarıyla birlikte Güzelyurt’a çıkarma yaptı.

A+A-

Başbakan Sibel Siber, CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu ve bölge milletvekili adaylarıyla birlikte Güzelyurt’a çıkarma yaptı. Güzelyurt Açık Pazarı’nı ziyaret eden CTP’li heyet, halkın sevgi seliyle karşılaştı. Esnafın dertlerini ve sorunlarını dinleyen Başbakan Sibel Siber ve Genel Başkan Yorgancıoğlu gelecek dönemde ekonominin çarklarını yeniden işletip esnafın sorunlarını çözecek bir parti olduğunu söyledi.

Bölgesel kalkınmaya öncelik verilecek

CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu Güzelyurt Açık Pazar’ı ziyaretinde üç yıllık UBP iktidarında üreticiye üvey evlat muamelesi yapıldığına işaret ederek narenciyeye gereken önemin gösterilmediğini belirtti. Narenciye üreticisinin üç yıllık dönemde düzenli olarak doğrudan gelir desteği ödemesinin yapılmadığını hatırlatan Yorgancıoğlu, 29 Temmuz sonrası için öncelikli olarak bölgesel kalkınma diyen bir parti olduğunu belirtti.

Tarım Master Planı oluşturulacak

UBP’nin sürekli gelişen turizm ve diğer hizmet sektörlerinin ihtiyaçlarını karşılayan bir tarım sektörü oluşturamadığını vurgulayan Yorgancıoğlu, CTP’nin bu dönemde tarımsal işletme ve üretici tanımlarını yeniden yaparak Tarım Master Planı’nı oluşturacağını ve bu sürece üretici birliklerini de dahil ederek onların güçlendirilmesini sağlayacaklarını ifade etti.

“Ekonomimizi büyütecek tek program CTP’de”

CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu ülke ekonomisi düzenleyip düzlüğe çıkaracak tek partinin CTP olduğuna vurgu yaparak ekonomiyi düzenli olarak büyütecek programa sahip bir parti olduğunu belirtti. Ekonomik alanda her yıl nitelikli ve düzenli büyümeyi öngörerek 10 yılın sonunda AB ülkelerinde ortalama büyüme oranlarını aşmayı hedeflediklerini anlatan Yorgancıoğlu, devlet bütçesindeki cari giderleri karşılamak üzere TC’den veya başka bir dış kaynaktan destek ödeneği ihtiyacını ortadan kaldıracaklarını ifade etti. YD

Bu haber toplam 1882 defa okunmuştur