1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CTP’den güçlü zafer mesajı!
CTP’den güçlü zafer mesajı!

CTP’den güçlü zafer mesajı!

CTP-BG Gazimağusa ve Güzelyurt’ta düzenlediği bildiri dağıtım etkinliğiyle seçimlere yönelik güç gösterisinde bulundu

A+A-

CTP-BG Gazimağusa ve Güzelyurt’ta düzenlediği bildiri dağıtım etkinliğiyle seçimlere yönelik güç gösterisinde bulundu. Etkinliğe katılan kalabalık adaylarla bütünleşerek seçime yönelik güçlü bir zafer mesajı verdi. Mağusa’da Zafer Anıtı Çemberini yeşil bayraklarla donatan adaylar ve halk sabahın erken saatlerinden itibaren yoldan geçen araçları selamlarken, araçlar da sürekli korna çalarak CTP’ye verdiği desteği gösterdi. UBP'nin ülkede yol açtığı yıkımın önüne geçilebilmesi için CTP’nin kapsamlı ekonomik programının ülkeyi ayağa kaldıracağını söyleyen adaylar, son dönemde elektrik kurumunu satılığa çıkardığı, sağlığı paralı yaptığı, Lefkoşa’yı çöpe boğduğu ve vesayet siyasetini körüklediği için UBP siyasetinin ülkenin yakasından düşmesi gerektiğini vurguladılar.

Güzelyurt’ta yeşil fırtına

Öğleden sonra Güzelyurt’ta da yeşil fırtına esti. CTP-BG Güzelyurt milletvekili adayları ile birlikte yüzlerce CTP’li ve sempatizan Güzelyurt Terminal çemberinde toplanarak pankart açtı ve bayrak salladı. Yoldan geçen birçok araç sürücüsü ise korna çalarak CTP’lilere destek verdi ve büyük heyecan yarattı. Bayrak sallama etkinliğinden sonra büyük bir araç konvoyu yaparak Yayla’ya giden CTP’liler köy halkı tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.
 

Şahali: “CTP’nin iktidarı kesinleşmiştir”

Yayla’da toplanan kalabalığa bir konuşma yapan CTP-BG Güzelyurt İlçe Başkanı Doğan Şahali, “Artık CTP’nin iktidarı kesinleşmiştir” dedi. Dört yıllık UBP iktidarında halkın çektiği çilenin bittiğini ifade eden Şahali, UBP’nin ülkede kırk yıldır yarattığı yıkımı ortadan kaldıracak kadroların ve projelerin CTP’de olduğunu belirterek halkın desteğini istedi. YD

Bu haber toplam 1985 defa okunmuştur