1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CTP-BG Mağusa adayları halkla buluştu
CTP-BG Mağusa adayları  halkla buluştu

CTP-BG Mağusa adayları halkla buluştu

13 adayın tanıtımının yapıldığı etkinlik, CTP-BG’nin zaferlerinde çok önemli bir yere sahip olan Anıt Gazinosu’nda yapıldı.

A+A-

CTP-BG Gazimağusa İlçesi’nin düzenlediği milletvekili aday tanıtım etkinliği partililerin ve bölge halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti. 28 Temmuz’da yapılacak Erken Genel Seçimi’nde yarışacak 13 adayın tanıtımının yapıldığı etkinlik, CTP-BG’nin zaferlerinde çok önemli bir yere sahip olan Anıt Gazinosu’nda yapıldı. Özgeçmişleri okunarak sahneye çağrılan Asım Akansoy, Ferdi Sabit Soyer, Esen Beyköylü, Teberrüken Uluçay, Osman Cevit, Erkut Şahali, Sonay Adem, Ali Gulle, Arif Albayrak, Hanife Mert, Abdullah Tuver ve İsmail Gündost etkinliğe katılanlardan yoğun alkış aldı. “Güçlü gelecek için tek parti var” sloganıyla yola çıkan CTP-BG adaylarına her yaştan çok sayıda kişi tek yürek olarak destek verdi.
AKANSOY: UMUDU MEVSİM YAPACAK TEK PARTİ VAR!
Etkinliğin açılışında halka hitap eden CTP-BG Genel Sekreteri Asım Akansoy coşkulu anların yaşanmasına neden oldu. “Öyle bir ülke düşünün ki hem bu güzellikleri içinde barındırsın, hem de adı Kıbrıs olsun! Baharlar daim olsun! Daha fazla özgürlük, daha fazla eşitlik anayasamız olsun” diyerek sözlerine başlayan Akansoy, “Artık bu ülkede ideallerimizi, hayallerimizi, özlemlerimizi ertelemeyeceğiz” dedi. Ülkedeki adaletsizliğin, hadsizliğin, yüzsüzlüğün artık miadının dolduğunu söyleyen Akansoy, önümüzdeki seçimlerin tüm bu kara lekelerden arınmak için bir fırsat olduğunu kaydetti. Ülkedeki bütün kirli çarklara çomak sokacak, değişim ve adalet isteyen halkın CTP-BG’nin yanında olduğunu belirten Akansoy, ayrıca dik duran, sorgulayan ve statüko ile yetinmeyen gençliğin de varlığına dikkat çekti. “Bu memlekette umudu mevsim yapacak bir parti var” diyen Akansoy, ülkeyi dönüştürecek kadrolara sahip olan CTP-BG’nin özleneni gerçek yapacak, uzlaşmayı sağlayacak ve çözüme hayat katacağını kaydetti.

Bu haber toplam 2202 defa okunmuştur