1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CTP- BG Girne adayları tanıtıldı
CTP- BG Girne adayları tanıtıldı

CTP- BG Girne adayları tanıtıldı

CTP Girne’de aday tanıtım etkinliği düzenledi: “Umudu mevsim yapacak bir parti var!”

A+A-


CTP-BG önceki gün, Lefkoşa Büyük Han’da yaptığı merkezi aday tanıtımının ardından ilçelerde de aday tanıtımlarına devam ediyor. Bu akşam Girne Dome Otel’de düzenlenen etkinlikte CTP-BG Girne Milletvekili adayları coşkulu kalabalık eşliğinde tanıtıldı. Gecede CTP Genel Sekreteri Asım Akansoy da hazır bulundu ve konuşma yaptı.
Akansoy, konuşmasında 28 Temmuz’da ülkeyi dönüştürecek kadroların tanıtılacağını ve bu ülkede bu işi başaracak tek ekip olduğunu dile getirdi. Yeni dönemde CTP’nin anayasasının eşitlik ve özgürlük olacağını söyleyen Akansoy, “Artık bu ülkede adaletsizliğin, hadsizliğin, yüzsüzlüğün miladı doldu, son kullanma tarihi geçti. Önümüzde Kuzey Kıbrıs’ı tüm kara lekelerden arındıracak bir fırsat var. Dik duran, sorgulayan, statüko ile yetinmeyen bir gençlik var. Ve bu memlekette umudu mevsim yapacak bir parti var” dedi. 
Genel Sekreterin konuşmasının ardından adaylar özgeçmişleri okunarak sahneye davet edildi. Milletvekili adaylarına Girne İlçe Başkanı Erkan Eminağa tarafından karanfil takdim edildi. Tanıtımın ardından geceye katılan konuklar adaylarla sohbet etme ve yeni döneme dair düşüncelerini paylaşma fırsatı buldu.

Bu haber toplam 2565 defa okunmuştur