1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CTP-BG Aydınköy’ün desteğini aldı
CTP-BG Aydınköy’ün desteğini aldı

CTP-BG Aydınköy’ün desteğini aldı

Yurttaşların büyük ilgisi ile karşılanan CTP-BG Güzelyurt adayları yurttaşlarla el sıkıştı ve sohbet etti.

A+A-

Aydınköy’ü ziyaret eden CTP-BG adayları, kalabalık bir grup ile birlikte ev ev gezerek aday tanıtım broşürü ve ‘Yenilenmenin Akıl Defteri’ isimli seçim bildirgesini dağıttı. Yurttaşların büyük ilgisi ile karşılanan CTP-BG Güzelyurt adayları yurttaşlarla el sıkıştı ve sohbet etti.

ŞAHALİ: ÜRETİCİNİN SORUNLARINI ÇÖZECEK BİR PARTİ VAR

Daha sonra CTP-BG Aydınköy örgüt binası önünde toplanan kalabalığa bir konuşma yapan CTP-BG Güzelyurt İlçe Başkanı Doğan Şahali katılımcılara teşekkür etti ve “Üreticilerin sorunlarını çözecek bir parti var” dedi. CTP-BG Güzelyurt Milletvekili adayları, Armağan Candan, Mehmet Çağlar, Hüseyin Erçal, Abdullah Cangil, Doğan Bağkur ve Fatma Ekenoğlu’nu halka tanıtan Şahali, en güçlü kadronun CTP’de olduğunu belirtti ve adaylara destek istedi. Konuşmaların sonunda ise yurttaşlara bulgur köftesi, döner ve ayran ikram edildi.

CTP-BG GÜZELYURT’TA PANKART AÇTI

22 Temmuz Pazartesi sabahı Güzelyurt Terminal çemberinde toplanan CTP’liler pankart açtı, bayrak salladı ve bu akşam yapılacak CTP-BG Güzelyurt Mitingine yazılı davet yaptı. Yoldan geçen yurttaşların araba kornaların çalarak destek verdiği etkinlikte katılımcıların moralinin yüksek olduğu gözlemlendi.

Bu haber toplam 1948 defa okunmuştur