1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Bölgesel kalkınma diyen 1 parti var!
Bölgesel kalkınma diyen 1 parti var!

Bölgesel kalkınma diyen 1 parti var!

CTP-BG İskele milletvekili adayları 28 Temmuz’da gerçekleştirilecek olan erken genel seçim çalışmaları kapsamında Erenköy’ü ziyaret ederek halkla buluştu.

A+A-

CTP-BG İskele milletvekili adayları 28 Temmuz’da gerçekleştirilecek olan erken genel seçim çalışmaları kapsamında Erenköy’ü ziyaret ederek halkla buluştu. Adaylar partinin gelecek dönem bölge ile ilgili projelerini anlattı.
Ziyarette konuşan CTP-BG İskele İlçe Başkanı Önder Sennaroğlu ülkede bugünden yarına hazır tek bir parti bulunduğuna işaret ederek CTP’nin sosyal ve ekonomik programı ile ülkeyi yönetmeye hazır olduğunu ifade etti.
2009 yılından beridir halkın UBP zihniyeti yüzünden günden güne fakirleştiğine vurgu yapan Sennaroğlu, çiftçi ve hayvancının üç yıldan beridir hayatının kötüleştiğini belirtti.
Ülkenin içerisine düşürüldüğü durumdan kurtaracak deneyimli ve konularında uzman kadroların sadece CTP’de olduğunu söyleyen Sennaroğlu, bölgesel kalkınma ile Karpaz bölgesinin yeniden canlandırılarak halkın alım gücünün yükseltileceğini anlattı.

Bu haber toplam 1651 defa okunmuştur