1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. BKP, UBP'nin açıklamalarını değerlendirdi
BKP, UBPnin açıklamalarını değerlendirdi

BKP, UBP'nin açıklamalarını değerlendirdi

Korkmazhan, Ulusal Birlik Partisi’nin BKP Toplumsal Varoluş Güçleri’ni hedef alan açıklamasını değerlendirdi.

A+A-

Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) Genel Sekreteri Abdullah Korkmazhan, 28 Temmuz seçimlerinde, Toplumsal Varoluş mücadelesini parlamento çatısı altına da taşıyarak, büyüteceklerini söyledi.

Korkmazhan yaptığı yazılı açıklamada, Ulusal Birlik Partisi’nin BKP Toplumsal Varoluş Güçleri’ni hedef alan açıklamasını değerlendirdi.

BKP Toplumsal Varoluş Güçleri’nin bugüne kadar meydanlarda, sokaklarda ve grev boylarında sürdürdüğü, toplumsal var oluş, emek, demokrasi ve barış mücadelesini seçim sürecinde de kararlı bir şekilde sürdürdüğünü belirtti.

Korkmazhan, “BKP Toplumsal Varoluş Güçleri’nin her geçen gün daha da güçlenmesini hazmedemeyen başta UBP olmak üzere gerici unsurlar, tehdit, şantaj, baskı ve müdahaleler ile mücadelemizi geriletebilecekleri yanılgısı içerisindedirler” ifadelerini kullandı. Korkmazhan, UBP’nin, yaptığını belirttiği “BKP Toplumsal Varoluş Güçleri ile radyo ve televizyon programlarına katılmayı gözden geçireceği” şeklindeki açıklamayla ilgili olarak ise şu görüşlerini dile getirdi:

“Sayın İrsen Küçük, zaten bugüne kadar hiçbir programda karşımıza çıkma cesaretini gösterememiştir. UBP adayları ise her programda uğradıkları hezimet karşısında çaresiz kalmaktadırlar. Şimdi kaçmanın yolunu aramaktadırlar. Karşımıza çıkmaya cesareti olmayanların basın açıklamaları ile tehditler savurması vız gelir tırs gider.”

(tak)

Bu haber toplam 2247 defa okunmuştur