1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. 'Bağımsız' başkanlar, YENİDÜZEN'e konuştu
 Bağımsız başkanlar, YENİDÜZENe konuştu

'Bağımsız' başkanlar, YENİDÜZEN'e konuştu

“UBP’ye geçiş söz konusu değil”

A+A-


YENİDÜZEN’e konuşan bağımsız belediye başkanları, UBP’ye geçişlerinin söz konusu olmadığını belirtti.
Seçimi ‘bağımsız’ olarak kazandıklarına vurgu yapan belediye başkanları, yola bu şekilde devam edeceklerini aktardı.
Belediye başkanları, yerel seçimlerin ardından UBP ile resmi veya gayri resmi olarak hiçbir temasta bulunmadıklarını söyledi.
Hatırlanacağı üzere 29 Haziran’daki seçimde 28 belediyenin 14’ünde CTP-BG zaferle çıkmış, UBP 5, DP-UG 1, TDP 1, bağımsızlar ise 7 bölgede belediye başkanlığı yarışını kazanmıştı.

Ayşe GÜLER

Alsancak Bağımsız Belediye başkanı Fırat Ataser: “Yoluma bağımsız olarak devam edeceğim”

Alsancak Bağımsız Belediye başkanı Fırat Ataser, yerel seçimlerinin ardından UBP’li vekillerle hiçbir görüşmesinin olmadığını açıkladı.
Yoluna bağımsız bir şekilde devam edeceğini aktaran Ataser, “Kim ne isterse söylesin, ben yoluma bağımsız belediye başkanı olarak devam edeceğim. Yerel seçimlerde artık bağımsız adaylar kazanacaktır, partiler bitmiştir” şeklinde konuştu.

 


Girne Bağımsız Belediye Başkanı Nidai Güngördü: “Herhangi bir siyasi partiye geçiş gündemimde yok”

Girne Bağımsız Belediye Başkanı Nidai Güngördü ise şu anki gündeminde herhangi bir siyasi partiye geçişin olmadığını açıkladı.
Yerel seçimlerin ardından UBP’li vekillerle resmi veya gayri resmi olarak temasta bulunmadığını söyleyen Güngördü, şöyle konuştu: “Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’na nezaket ziyareti gerçekleştirdim. Benden sonra da Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı kendisini ziyaret etmiştir. Seçim sonrasında UBP’li vekillerle görüşmem olmadı. Ben, hiçbir partiye geçiş yapmayacağımı söyledim. Bu durumu UBP’li meclis üyelerine de aktardım”

 

Çatalköy Bağımsız Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu: “Nasıl kazandıysam, öyle devam edeceğim”

Çatalköy Bağımsız Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu, halkın kendisini bağımsız olarak seçtiğini, bu yüzden yoluna bağımsız bir belediye başkanı olarak devam edeceğini açıkladı.
Hulusioğlu, UBP’li vekillerle seçim sonrasında temasta bulunmadığını dile getirerek, “nasıl kazandıysam, yoluma öyle devam edeceğim” dedi.

Bu haber toplam 2391 defa okunmuştur