1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. "Antidemokratik uygulamaların karşısındayız"
Antidemokratik uygulamaların karşısındayız

"Antidemokratik uygulamaların karşısındayız"

CTP Gençlik Örgütü, 15 Kasım törenlerinde yaşanan polis terörüne dikkat çekerek yetkili tüm kurumları bu konuda hassas davranmaya davet etti

A+A-

CTP Gençlik Örgütü, 15 Kasım törenlerinde yaşanan polis terörüne dikkat çekerek yetkili tüm kurumları bu konuda hassas davranmaya davet ederek aksi takdirde her türlü mücadeleye hazır olduklarını belirtti.

Açıklamanın tam metni şöyle:


"CTP Gençlik Örgütü olarak ülkemizde yaşanan antidemokratik uygulamaların karşısındayız. CTP Gençlik Örgütü olarak 15 Kasım kutlamalarında yaşanan, eylemcilerin en demokratik hakkı olan eylem yapma haklarının polis tarafından faşist bir anlayışla ellerinden alınmasını ve eylemcilere uygulanan polis şiddetini kınıyoruz.

Demokratik yaşam hakkı her yurttaşımızın hakkıdır. Polis devleti değil sosyal devlet olduğumuzu hatırlatır, ilgili bütün kurumları bu konuda hassas olmaları konusunda uyarırız. Faşist uygulamaların ülkemizde gerçekleşmesi CTP Gençlik Örgütü üyeleri olarak bizleri rahatsız etmektedir. Bunlara karşı her türlü mücadeleye hazır olduğumuzu belirtiriz".

Bu haber toplam 1665 defa okunmuştur