1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Telsim’de staj günleri
Telsim’de staj günleri

Telsim’de staj günleri

Telsim İnsan Kaynakları departmanı, Kırmızı Kariyer Günleri kapsamında staj günlerini Temmuz ayında başlattı.

A+A-

Telsim İnsan Kaynakları departmanı, Kırmızı Kariyer Günleri kapsamında staj günlerini Temmuz ayında başlattı. Telsim, çeşitli Üniversitelerden gelen stajyerler için gerçek bir iş deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Pazarlama, Teknoloji, Kurumsal İletişim, Ürün ve Vas Servisleri gibi birçok departmanında stajyerlere Eylül ayına dek güzel bir çalışma ortamı sunacak. Stajyerlerin telekomünikasyon sektörünün hızlı, rekabetçi, eğlenceli ve limitleri zorlayan dünyasına adım atarken, global bir firmada eşsiz bir deneyim fırsatıyla potansiyellerini keşfetmelerine olanak sağlanması amaçlanıyor.

Yeni stajyerler ile tanışıldı
Telsim ailesine yeni katılan stajyerlere,  stajlarının ilk gününde İnsan Kaynakları Departmanı, şirketi tanıtarak, sektöre yönelik bilgiler paylaştı. Vodafone’un dünyadaki yeri ve önemi aktarıldı. Stajyerlerle bir araya gelen Telsim Genel Müdürü Hakan Gülümser ve Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar da onları kariyer fırsatları hakkında bilgilendirdi.Eylül ayına kadar sürecek olan Kırmızı Kariyer Günleri kapsamında stajyerler, stajları boyunca çeşitli projelerde çalışma fırsatı bulurken, kariyer planlama ile ilgili yol gösterici eğitimlere de katılacaklar.

Stajyerler oryantasyon sürecini tamamladı
GSM sektörü ve Teknolojileri hakkında detaylı bilgi almak için KKTC Telsim Santral binasını da ziyaret eden stajyerler burada telefon görüşmelerinin nasıl gerçekleştiği, bu cihazların neleri sağladığı konusunda bilgi aldılar.                              

Stajyerler ilk günlerinde yaşadıkları deneyimi şu şekilde belirtti;

FATMANUR ÖBEK (IT Stajyeri): Eğitim sürecim hala devam ederken global bir şirkette staj yapma imkanı bulduğum için kendimi çok şanslı ve mutlu hissediyorum. IT ekibi de her alanda çok yardımcı. İleride de Telsim ailesinin bir bireyi olmayı hedeflediğim için burda staj yapmanın önüme kariyer fırsatları çıkaracağına inancım tam. Bu fırsatı bana verdikleri için Telsim’e teşekkür ediyorum.

UĞUR EYLİK (Ürün ve Servisler Stajyeri): Oryantasyon süreci benim için çok keyifli geçti. Daha önce iş tecrübem olmasına karşın kendimi yeni bir dünyaya adım atmış gibi hissetim. Global bir şirkette çalışmanın bana kariyerimde çok şeyler katacağı inancındayım.

ZEHRA NUR KAYMAK (Kurumsal İletişim Stajyeri): Stajım boyunca bilgi ve becerilerimi geliştireceğime inanıyorum. Oryantasyon kapsamında Telsim ailesiyle tanıştık ve onlarda bizi çok sıcak karşıladılar. Alanından tecrübeli ve deneyimli insanlarla çalışmak gerçekten büyük bir ayrıcalık ve Telsim’e bana bu ayrıcalığı tanıdığı için teşekkür ederim.

DOĞUKAN BAYKAN (IT Stajyeri): Burada çalışma hayatının nasıl olduğunu daha iyi deneyimleyeceğimi düşünüyorum. Üniverstede öğrendiğim bilgileri uygulayabilmek gerçekten heyecan verici. Global bir şirkette deneyim kazanmak büyük bir şans, burada olmaktan çok mutluyum.

Bu haber toplam 2410 defa okunmuştur