1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. SOS Çocuk Köyü'nden Limasol Bankası'na teşekkür ziyareti
SOS Çocuk Köyünden Limasol Bankasına teşekkür ziyareti

SOS Çocuk Köyü'nden Limasol Bankası'na teşekkür ziyareti

SOS Çocuk Köyü Derneği,aile bakımını kaybetmiş çocukların ihtiyaçları için kullanılması amacıyla düzenli olarak katkı yapan Limasol Türk Kooperatif Bankasına teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

A+A-

 

SOS Çocuk Köyü Derneği,aile bakımını kaybetmiş çocukların ihtiyaçları için kullanılması amacıyla düzenli olarak katkı yapan Limasol Türk Kooperatif Bankasına teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Teşekkür ziyaretinde; SOS Çocuk Köyü Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hacer Çerkez, Ulusal Direktör Refika İnce ve Fon Geliştime - Halkla İlişkiler Sorumlusu Cemil Hafız, Limasol Türk Kooperatif Bankası Genel Müdürü İlkin Yoğurtçuoğlu, Genel Müdür Yardımcısı Abdullah Özsusuzlu ve Kurumsal İletişim Müdürü Özlem Kavaz Soykan ile biraraya geldi.

Ziyaret sırasında SOS Çocuk Köyü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hacer Çerkez ‘KKTC’nin en köklü kurumlarından birisi olan Limasol Bankası ile her zaman yakın işbirliği içinde olmaktan büyük sevinç duyduklarını belirterek banka yönetimine bu yılda yanlarında oldukları için teşekkür etti.’

Limasol Türk Kooperatif Bankası Genel Müdürü İlkin Yoğurtçuoğlu kabulde yaptığı konuşmada;  ‘SOS Çocuk Köyü Derneği ile birkez daha  birarada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Çocukların refahına yönelik,  hem de  çocukların terk edilmesine ve toplumsal ihmaline karşı SOS Çocuk Köyü Derneği’nin mücadelesinde  bir nebze olsun biz de katkı sağlamaktan büyük bir onur duyuyoruz. Diğer tüm kurum ve kuruluşların da gerekli desteği vereceğine inanıyorum’ diye sözlerini tamamladı.

Konuyla ilgili mesajında  Limasol Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler ise şunları aktardı:  “Limasol Bankası yıllardır çeşitli vesilelerle SOS Çocukköyü Derneği’ne maddi ve manevi destek sağlamıştır ve ileride de sağlamaya devam edecektir. SOS Çocukköyü Derneği’nin özveri ile yürüttüğü çalışmalara destek olmak hepimizin görevidir.”

 

 

Bu haber toplam 2000 defa okunmuştur