1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. “Mobil aidat” sistemi ile destek
 “Mobil aidat” sistemi ile destek

“Mobil aidat” sistemi ile destek

Telsim’den sivil toplum kuruluşlarına ve derneklere teknoloji desteği

A+A-

Telsim, birçok dernek, sivil toplum kuruluşu, kurum ve kuruluşlara her ay düzenli olarak bağış yapmak isteyenlere teknoloji desteği sağlıyor. Maddi desteklerinizi artık “Mobil Aidat” sistemi ile çok daha kolay bir şekilde yerinizden kalkmadan tek bir sms ile yapabileceksiniz.

Telsim aboneleri destek vermek istedikleri kuruluşlara artık düzenli olarak bağışta bulanabilecek. Telsim aboneleri cep telefonlarından kısa mesaj olarak, o kurumun belirlediği “şifre kodunu” yazıp, belirlenen bağış miktarlarından birisini seçerek, 4271’e sms gönderip sürekli destekte bulunabilirler.

Güven: “Amacımız yardımların daha düzenli bir şekilde doğru adrese ulaşması”

Ürün, Servisler ve Kampanyalar Bölüm Başkanı Derya Gökçe Güven “Mobil Aidat Servisiyle birçok sivil toplum kuruluşu, yardım dernekleri ve spor kulüplerinin her ay düzenli olarak toplaması gereken yardımların teknolojiyle daha rahat ve sistemli bir şekilde toplandığını belirten Güven; “Bizim amacımız destek almak isteyen derneklere teknolojik olarak yardımcı olmak. Bu sistemle hem yardım toplayan, hem de yardımda bulunacak kişilerin hayatı kolaylaşıyor. Yerlerinden kalkmadan düzenli olarak vermek istedikleri yardım miktarını bir sms ile gönderiyor. Bu yardım miktarı faturalarına yansıyor ve fatura ödemelerini yaparken yardımlarını da ödemiş oluyorlar” dedi.

Bu haber toplam 2082 defa okunmuştur