1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Milos Park’tan eş zamanlı koçan ve anahtar teslimi
Milos Park’tan eş zamanlı koçan ve anahtar teslimi

Milos Park’tan eş zamanlı koçan ve anahtar teslimi

Milos Park Homes’un ilk etap konutlarını, yılların geleneğini bozmayarak yine taahhüt edilen tarihten 3 ay önce tamamladı.

A+A-

Blue Way Group bünyesindeki Kıbrıs Developments, Milos Park Homes’un ilk etap konutlarını, yılların geleneğini bozmayarak yine taahhüt edilen tarihten 3 ay önce tamamladı. Daha önce Kasım ayında teslim edileceği duyurulan ilk etap konutları Ağustos ayında tamamlayan Kıbrıs Developments, Perşembe akşamı gerçekleştirilen kokteyl ile konut sahiplerine eş zamanlı olarak koçan ve anahtar teslimlerini yaptı. Konut sahiplerini biraraya getirerek tanışıp kaynaşmalarına da olanak sağlayan “Milos Ailesine Hoşgeldiniz” kokteyli, konukların havuz alanında kurulan temsili yemek masasında ilk aile fotoğraflarını çektirmesiyle keyifli bir atmosferde başladı.

“İlk Akşam Yemeği” temasında düzenlenen etkinlikte ev sahiplerini, ailelerini ve dostlarını buluşturan Kıbrıs Developments, aile kavramına verdiği önemi göstererek kültürel dokularımızın en önemlilerinden mahalle, komşuluk ve aile kavramlarının sıcaklığında bir organizasyon gerçekleştirdi.

Harper Özbirim: “Milos bu akşam büyütüp yetiştirdiğiniz çocuğunuzu evlendirmek gibi”
Kokteylde konuklara hitaben ilk sözü alan Kıbrıs Developments Proje Tasarımı ve Pazarlama Bölümü Direktörü Harper Özbirim, aile olarak çok emek verdikleri Milos’u çocukları gibi gördüklerini belirterek, koçanlarının teslim edildiği bu gecede hissettiklerini “büyütüp yetiştirdiğiniz çocuğunuzun düğününde olmak gibi” diyerek ifade etti.

Çağatay Özbirim: “Milos’u Milos yapacak olan sizlersiniz”
Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Kıbrıs Developments Yönetim Kurulu Başkanı Çağatay Özbirim ise Milos Park Homes’un lansmanında vermiş oldukları sözü tutmanın ve ev sahiplerine taahhüt edilen tarihten 3 ay önce anahtar ve tapularını teslim etmenin gurur ve onurunu yaşadıklarını kaydetti.  Geceye ve Milos ailesine katılan tüm ev sahiplerine teşekkür eden Özbirim, projenin ruhunu kendileri gibi hisseden ev sahiplerine “Milos’u Milos yapacak olan sizlersiniz” dedi.

Bu haber toplam 1918 defa okunmuştur