1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Limasol Bankası’ndan akademik vizyona katkı
Limasol Bankası’ndan akademik vizyona katkı

Limasol Bankası’ndan akademik vizyona katkı

. Geleceğin yöneticilerini yetiştirmek amacıyla üçüncü kez açılan MT programına bu kez sadece Limasol Bankası çalışanları katıldı.

A+A-

 

Bankacılık ve finans sektöründe ilklere imza atmayı gelenek haline getiren Limasol Bankası yan kuruluşu Limasol Banking Academy çatısı altında  çalışanlarına üst düzeyde yetkinlik kazandırma hedefiyle  MT (Management Trainee)  program sürecini devam ettiriyor. Geleceğin yöneticilerini yetiştirmek amacıyla üçüncü kez açılan MT programına bu kez sadece Limasol Bankası çalışanları katıldı.

İnsan Kaynakları Biriminden yapılan açıklamada, 2 Ay süren yoğun eğitim programı ardından Management Trainee  sürecinde 19 kişinin eğitimlere katılma hakkı kazandığı, 17 kişinin ise üstün başarı göstererek 1 yıl sürecek  rotasyon sürecine katılmaya hak kazandığı belirtildi.  Eğitim  ve rotasyon sürecini başarı ile tamamlayan personelin yetkinliklerine  uygun şekilde  birim /şubelerde yeni görevlerine atanmaları hedeflendi.

Limasol Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler konuyla ilgili  mesajında;  banka olarak geleceğin yöneticileri programına çok önem verdiklerini belirterek, sürece katılan ve programı başarıyla tamamlayan tüm adayları tebrik etti.
(LHA)

Bu haber toplam 1873 defa okunmuştur