1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Koopbank web sitesi yenilendi
Koopbank web sitesi yenilendi

Koopbank web sitesi yenilendi

Koopbank, kurumsal web sitesi Koopbank.com’u ve İnternet Bankacılığı Şubesini yeniledi.

A+A-


Koopbank, kurumsal web sitesi Koopbank.com’u  ve İnternet Bankacılığı Şubesini yeniledi.  Teknolojik gelişmeleri hızlı ve avantajlı biçimde bankacılık ürün ve hizmetlerine uyarlayarak kullanıma sunmayı hedefleyen Koopbank, kurumsal web sitesini ve İnternet Şubesini yeni yüzü ile kullanıma sundu.  13 Kasım'da ziyaretçilerin ve banka müşterilerinin kullanımına sunulan yeni Koopbank.com, kolay kullanılır ara yüzü, gelişmiş arama seçenekleri ve sosyal medya ile bağlantı gibi yeni özellikler içeriyor.

Sadelik ön planda

Yenilenen kurumsal web sitesi ile ilgili açıklamada bulunan Koopbank Genel Müdürü Vekili Orhan Bürüncük, sadeliğin ön plana çıktığı ve benzerlerinden çok farklı bir anlayışla tasarlanan kurumsal sitede ziyaretçilere güncel teknolojiler kullanılarak kullanıcı dostu bir deneyim sunmayı amaçladıklarını belirtti. Klasik banka web sitesi anlayışından çok farklı olarak Koopbank.com’un tasarlandığını, buna paralel olarak, kullanıcıların beğendikleri ve ilgi duydukları görselleri seçerek arka plan olarak belirleme imkânınına sahip olduklarını belirten Bürüncük, “Koopbank, bu teknolojik yeniliğiyle ülkemizde şeffaf tasarım ve arka plan değiştirme imkanı ile kişiselleştirmeyi ilk sunan banka oldu. Koopbank inovatif çalışmalarını aralıksız sürdürmekte ve teknolojiyi ülkemizde en iyi kullanan ve müşterilerine sunan bir banka olma kararlılığında ilerlemektedir” dedi.

Gelişmiş arama

Yenilenen kurumsal sitesinin bir diğer özelliği olan gelişmiş arama özelliği sayesinde ziyaretçilerin şube personeliyle konuşur gibi sordukları soruların cevaplarına zaman kaybetmeden kolayca ve hızlıca ulaşmaları sağlanıyor. Kredi taksitlerinin ve mevduat getirilerinin hesaplanması için hesaplama araçları, döviz grafikleri ve Google Haritalar destekli şube ve ATM yerleşim bilgilerine erişim gibi ilgi çekebilecek uygulamalar da yenilen kurumsal web sitesinde yer alıyor.  

Yepyeni bir internet bankacılığı deneyimi

Koopbank’ın, kurumsal web sitesinin yanında İnternet Şubesi de yenilendi.  Yenilenen İnternet Şubesi konusunda bilgi veren Koopbank Genel Müdür Yardımcısı Kemal Ataman, görselliği özgün, şık ve sade bir tasarımla çok farklı bir boyuta taşıdıklarını belirtti. İnternet Şubesi’nin kullanımını basit ve anlaşılır şekilde tasarladıklarını da vurgulayan Ataman, müşterilerin kullanım tarzı göz önünde tutularak iyileştirilen menü tasarımı ile İnternet Şubesi’ne daha kullanıcı dostu bir yapı kazandırdıklarını ifade etti.

Yenilen Koopbank İnternet Şubesi’nin giriş sayfasında kullanıcıyı karşılayan hızlı bilgi kutucukları ile profil, kredi kartı ve hesap bilgilerine erişmek, hesaplama araçlarından yararlanmak ve güncel işlemler gibi kullanıcı için gerekli olabilecek tüm işlemlerin en kısa yoldan yapılabilmesi sağlanıyor.  Eski versiyona göre duyurular ve kampanya tanıtımlarının daha etkin bir şekilde yapılması amacıyla daha büyük banner alanları bulunuyor.
Diğer yeni özelliklerin yanısıra grafiklere aktarılmış varlık ve borç bilgileri ve kolaylaştırılan işlem aşamalarıyla da müşterilerine sundukları internet bankacılığı deneyimini daha da yukarılara taşıdıklarını belirten Ataman, “Müşterilerimizin bugüne kadar yapmaya alışık olduğu tüm finansal işlemlere ek olarak, yenilenen İnternet Şubesi’nde EÖS’ü, yani yurtiçi elektronik ödeme sistemini, Türkiye’ye EFT’yi ve tüm dünyaya SWIFT yoluyla para transferini de sunuyoruz” dedi.

EÖS – Elektronik Ödeme Sistemi ve EFT artık İnternet Şubesi’nde İnternet şubesinin önemli yeniliklerinden biri ise EÖS adı verilen Merkez Bankası Elektronik Ödeme Sistemi oluyor. Müşteriler EÖS üzerinden TL ve yabancı para cinsinden para transferlerinin saniyeler içinde yerel bankalara gerçekleştirebiliyor.  Bunun yanısıra, yenilenen İnternet Şubesi Türkiye’ye EFT ve dünyadaki tüm bankalara SWIFT üzerinden para transferine de imkan tanıyor.

Bu haber toplam 2211 defa okunmuştur