1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. KKTCELL abonelerine Survivor All Star fırsatı
KKTCELL abonelerine Survivor All Star fırsatı

KKTCELL abonelerine Survivor All Star fırsatı

Kuzey Kıbrıs Turkcell kullanıcısı 5 şanslı çift Survivor’ı yerinde izleyecek

A+A-

 


Tüm dünyada ve adamızda büyük ilgiyle izlenen, TV 8 kanalında yayınlanan popüler yarışma programı “Survivor All Star”ın Kıbrıs'ta yaşanacak büyük finalini, Kuzey Kıbrıs Turkcell'in şanslı müşterileri de yerinde izleme fırsatı bulacak.
Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri 30 Haziran salı günü saat 23.59’a kadar SURVIVOR yazıp 4567’ye SMS (kısa mesaj) göndererek, çekilişe katılma hakkı kazanacak.
“Survivor All Star”ın 3 Temmuz Cuma akşamı gerçekleşecek Kıbrıs finalinde, noter huzurunda yapılacak çekiliş sonucu kazanan 5 şanslı çift de izleyiciler arasındaki yerini alacak.

Ulaşımları da karşılanacak
Acun Ilıcalı’nın sunduğu heyecan fırtınasının büyük finali bir kez daha adamızda yaşanacak.
Kaya Artemis Hotel’de yapılacak ve sadece otelde konaklayanların hak sahibi olduğu “Survivor”ın bu sene “All Star” konseptiyle düzenlenen final gecesine, Kuzey Kıbrıs Turkcell kullanıcısı 5 şanslı çift de yakından tanıklık edecek. Üstelik kazanan talihlilerin ulaşımları da Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından karşılanacak.
30 Haziran tarihine kadar Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri SURVIVOR yazıp 4567’e SMS (kısa mesaj) göndererek çekilişe katılma hakkı kazanıyor.
Çekiliş, 1 Temmuz tarihinde Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürlüğü’nde noter huzurunda yapılacak. Kazanan çiftler Kuzey Kıbrıs Turkcell’in resmi Facebook sayfasından duyurulacak.

Sevdiğini al, birlikte izle
Çekiliş ile çift kişilik biletin sahibi olacak 5 şanslı isim, Kaya Artemis’te düzenlenecek olan finalde yerini alacak.
Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada, kazanan şanslı isimlerin istediği bir kişi ile birlikte final gecesini izleyebileceği duyuruldu.
Çekilişe katılmak için gönderilen her kısa mesajın 5 TL veya 80 kontör olduğu belirtilen açıklamada, bireysel ve kurumsal hat kullanan müşterilerin kampanyadan faydalanabileceği belirtildi. Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilerin her bir mesajla ayrı bir şans yakalayacağına dikkat çekildi. YD

Bu haber toplam 1647 defa okunmuştur