1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Kıbrısın Sembolleri’nde son 10 gün
Kıbrısın Sembolleri’nde son 10 gün

Kıbrısın Sembolleri’nde son 10 gün

Telsim ile FODER’in Instagram Fotoğraf Yarışması’nda binlerce fotoğraf paylaşılıyor

A+A-

Telsim’in  Kıbrıs Türk Fotoğraf Derneği (FODER) ile düzenlediği “Kıbrısın Sembolleri” temalı fotoğraf yarışması yoğun ilgi görüyor. Instagram üzerinden düzenlenen yarışma kapsamında şu ana kadar 1600’ün üzerinde fotoğraf paylaşıldı. 15 Ekim’e kadar başvuru kabul edilebilen yarışma için geri sayım başladı.

Telsim ve FODER’in bir ilke imza atarak instagram üzerinden düzenlediği yarışmaya fotoğraf sanatına gönül veren tüm instagram kullanıcıları katılabiliyor. Son başvuru tarihine 10 gün kalan yarışmaya katılmak isteyenler, Kıbrıs deyince akla gelen veya unutulmaya yüz tutmuş sembolleri #Kibrisinsembolleri ve @kktctelsim etiketiyle instagram hesaplarında paylaşıyor. Fotoğraf makinesi veya cep telefonu ile farklı fotoğraf teknikleri kullanılmak suretiyle Kıbrıs’ın sembollerini 15 Ekim’e kadar paylaşacak.

#KIBRISINSEMBOLLERİ SOSYAL MEDYADA TÜM DÜNYA İLE PAYLAŞILIYOR

Yarışma, fotoğraf sanatının yaygınlaşmasını ve gelişmesini sağlamak, “Kıbrıs’ın Sembolleri”ni fotoğraf severlerin gözünden sosyal medya üzerinden büyük kitlelerle paylaşmak amacıyla düzenleniyor.

Sosyal medya kullanıcıları arasında en yaygın fotoğraf paylaşım platformu olan instagram üzerinden düzenlenen yarışmanın danışmanlığını ve juri başkanlığını bir instagram fenomeni olan Altuğ Galip yapıyor.

Yarışmada dereceye giren ve sergilenmeye hak kazanan fotoğrafların yer alacağı sergi Kasım ayında Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Yarışmanın birincisine Nikon 7100 18-105 mm Fotoğraf Makinesi; ikincisine Vodafone Smart 6 Plus; üçüncüsüne Vodafone Smart Tab II 7inc hediye edilecek. Telsim Özel Ödülü Vodafone Smart 6, mansiyon ödülü olarak ise Power Bank armağan edilecek. Yarışmanın katılım koşullarına ve şartnamesine www.kktctelsim.com ve www.kktcfoder.com sayfalarından ulaşılabilir.

Bu haber toplam 2012 defa okunmuştur