1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. İş insanları Glenfiddich viski tadım kokteylinde bir araya geldi
İş insanları Glenfiddich viski tadım kokteylinde bir araya geldi

İş insanları Glenfiddich viski tadım kokteylinde bir araya geldi

Orhan Shevket & Son Ltd., dünyanın en çok ödül alan single malt viskisi Glenfiddich’in marka elçisi Mark Thomson’un katılımıyla Kuzey Kıbrıs iş dünyasına yönelik viski tadım kokteyli düzenledi.

A+A-

Glenfiddich’in marka elçisi Mark Thomson’un katılımlarıyla Orhan Shevket & Son Ltd. tarafından gerçekleştirilen viski tadım kokteylinde iş dünyasının seçkin viski severleri bir araya geldi. 22 Kasım Salı akşamı Girne’de Colony Hotel The House’da düzenlenen etkinlik, 12 yıllık Glenfiddich viski ikramının yanı sıra, zengin atıştırmalıkların da yer aldığı kokteyl ile başladı.

Konukların keyifli sohbetler yapma imkanı bulduğu kokteylin ardından Orhan Shevket & Son Ltd. Direktörü Orhan Şevket, katılımcılara hitaben açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Glenfiddich ile 9 yıldır başarılı bir şekilde işbirliği yaptıklarına değinen Şevket, ikincisini düzenledikleri viski tadım etkinliğine katılımlarından dolayı konuklara teşekkürlerini iletti. Sosyal medya üzerinden yürütülen kampanya hakkında da konuklara bilgiler veren Şevket, herhangi bir Grant’s veya Glenfiddich şişesinin yer aldığı fotoğrafı facebook hesabından #standtogether hashtag’i ile paylaşan kişiler arasından her ay yapılacak çekiliş sonucunda şanslı 6 kişinin, Mayıs ayında düzenlenecek “Paylaşmaya Değer İskoçya Distillery Gezisi”ne katılacağını hatırlattı. Kasım ayı başında yapılan ilk çekiliş sonucunda İskoçya’ya gidecek olan ilk şanslı kişi Raif Ekinci olarak belirlenmişti. İkinci çekiliş ise 6 Aralık Salı günü gerçekleştirilecek.

Orhan Şevket’in konuşması sonrasında Glenfiddich’in marka elçisi Mark Thomson söz aldı. Thomson, William Grant & Sons Ltd.’in beş jenerasyon boyunca bir aile şirketi olmayı başarmasının ve dünya devleri ile rekabet edebilmesinin arkasındaki sırrın, ürettiği ürünlerde kaliteden ödün vermemesi olduğunu söyledi. Glenfiddich’in dünyanın en çok ödül alan malt viskisi olduğunu belirten Thomson, bunun bir rastlantı olmadığını, şirketin viski üretimi ile ilgili tüm tecrübesini bu ürüne aktardığını söyledi. Thomson’un yapmış olduğu sunum sırasında katılımcılar ayrıca, viskinin tarihçesi, viski türleri ve viskinin üretim aşamaları hakkında bilgilendirildi. Glenfiddich ailesi ve viski hakkındaki tüm soruların da yanıtlandığı sunumda 12, 15, 18 ve 21 yıllık olmak üzere 4 farklı Glenfiddich viskisinin tadımları yapıldı. 

Gecenin en eğlenceli kısmı ise etkinliğe katılanlar arasından gerçekleştirilen çekiliş oldu. 2 kişiye Glenfiddich viskileri hediye edilmesinin yanı sıra 1 kişiye de Mayıs ayında gerçekleştirilecek “Paylaşmaya Değer İskoçya Distillery Gezisi”ne katılma fırsatı verildi. Mark Thomson’un gerçekleştirdiği çekiliş ile İskoçya gezisine katılma hakkı kazanan şanslı isim, Mimar Ertuğ Ertuğrul oldu. William Grant & Sons ürünlerinin distribütörlüğünü de yapan Orhan Shevket & Son Ltd., viski tadımı etkinlikleri ile hem iş insanlarını yoğun iş temposundan uzaklaştırmayı, hem de viski içiminin nasıl daha keyifli hale getirilebileceği konusunda viskiseverleri bilgilendirmeyi hedefliyor. Orhan Shevket & Son Ltd.’den yapılan açıklamaya göre viski tadım etkinlikleri 2017 yılında da sürecek.
 

Bu haber toplam 3127 defa okunmuştur