1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. “İktisatbank’a Facebook onayı
“İktisatbank’a Facebook onayı

“İktisatbank’a Facebook onayı

İktisatbank, KKTC’de faaliyet gösteren ve Facebook tarafından tanınan ilk finans kurumu oldu.

A+A-

Kalite yarışında temel dayanağı sunduğu hizmeti beklenenin üzerine çıkartıp, müşterileri için hizmette fark yaratmak olan İktisatbank; KKTC’de faaliyet gösteren ve Facebook tarafından tanınan ilk finans kurumu oldu. Dünyanın en popüler sosyal medya ağı olan Facebook, ülkenin içinde bulunduğu siyasi konjektür gereği KKTC’den yapılan başvuruları bekletirken, İktisatbank’ın ciddi ve profesyonel planlama ile yürüttüğü sosyal medya sayfa yönetimi sonucu, KKTC’de ilk kez İktisatbank’a doğrulanmış sayfa sembolü verdi.

Şahıs isimleri ve/veya kurumların facebook sayfaları yanında yer alan mavi renkte bir işaret ile tanımlanan Facebook doğrulanmış sayfa sembolü, ilgili sayfayı takip edenler açısından güven artırıcı bir öneme sahip olmakla birlikte, kurumların ciddiyetinin ve profesyonel sosyal medya yönetiminin bir göstergesi olarak kabul edilmektedir.

“İktisatbank’ı Siz Beğendiniz, Facebook Onayladı”

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İktisatbank Dijital Bankacılık Yetkilisi Mustafa Yanaroğlu, İktisatbank olarak Kıbrıs Türk Halkı’na yerel bankacılık sektöründe her alanda ilkleri yaşatma sözü verdiklerini, tüm iş planlamalarında bu sözü tutmak için adım attıklarını belirtti. 

Sosyal medya kanalları üzerinden müşterilerini ve takipçilerini, tüm ürün ve hizmetlerinin yanısıra özel günler konusunda da bilgilendirdiklerini açıklayan Mustafa Yanaroğlu, “İktisatbank’ı Siz Beğendiniz, Facebook Onayladı” ifadeleriyle tüm takipçilere de teşekkür etti. www.facebook.com/iktisatbank web adresinden takipçileriyle interaktif şekilde iletişim kurduklarını belirten Yanaroğlu, sayfa takipçileri arasında yaptıkları yarışma ve hediye organizasyonları sayesinde takipçilerine keyifli bir sosyal medya deneyimi yaşatmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

İktisatbank’ın yerel bankacılık sektöründe en güncel bilişim altyapısına sahip olduğunu belirten Yanaroğlu; hayatın her alanıyla bütünleşmiş, sürekli gelişen ve hızlı teknoloji altyapısı sayesinde, banka müşterilerine yerel kültürle uluslararası standartı sunduklarını söyledi. İktisatbank Kurumsal Facebook sayfası için özel tasarlanmış başvuru formları ile kullanıcıların sosyal medya kullanımını kesintiye uğratmadan bankacılık ürünlerine ulaşabilmesini sağladıklarının da altını çizdi. Özel bir sosyal medya deneyimi yaşamak isteyenlerin Facebook’un İktisatbank sayfasına mutlaka uğramaları gerektiğini belirten Yanaroğlu, Sosyal Medya alanında planladıkları daha birçok sürprizin olduğu müjdesini de verdi.

Bu haber toplam 3703 defa okunmuştur