1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Genç Profesyoneller kaynaştırma etkinliğinde buluştu
Genç Profesyoneller kaynaştırma etkinliğinde buluştu

Genç Profesyoneller kaynaştırma etkinliğinde buluştu

KTSO Genç Profesyoneller platformu, bir kez daha iş insanlarının, iş ve sosyal ağlarını geliştirmek amacıyla “İş Sonrası Kaynaştırma” etkinliği gerçekleştirdi.

A+A-

 

KTSO Genç Profesyoneller platformu, bir kez daha iş insanlarının, iş ve sosyal ağlarını geliştirmek amacıyla  “İş Sonrası Kaynaştırma” etkinliği gerçekleştirdi.

24 Mayıs Salı akşamı saat 18.30-21.00 saatleri arasında, Girne Papageno Bar ve Restoran’da gerçekleştirilen etkinlik oldukça samimi atmosferde geçti. Açılış konuşmasını GP Başkanı Bayram Ezdaş yaparken, GP Girne Bölge ve Üyelik işleri sorumlusu Av. Bahar Ersözer de organizasyon hakkında bilgi verdi. “Bir Bağış, Bir Gülücük” proje lansmanıyla da etkinlikte Arabahmet İlkokulu çocukları için bağış toplandı. Sunumlardan sonra, kokteyl eşliğinde birbirlerini profesyonel ve kişisel anlamda tanıtma fırsatı bulan Genç Profesyoneller üyeleri, etkinliklerin artarak devam etmesini talep etti. GP Yönetim Kurulu, üyelerin iş sonrası kaynaştırma etkinliklerine gösterdiği yoğun ilgiden memnun olduklarını ve ilerleyen dönemde Güzelyurt ve Mağusa’da da iş sonrası kaynaştırma etkinlikleri düzenleyeceklerinin müjdesini verdi.

İş ağı ve sosyal ağ oluşturma konusunda 2010 yılından beri aktif olarak çalışan Genç Profesyoneller, Kuzey Kıbrıs’ta özellikle bu yönde çalışma gösteren tek platform olma özelliğine de sahip.

Bu haber toplam 1876 defa okunmuştur