1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. FAB Solar’dan büyük adım
FAB Solar’dan büyük adım

FAB Solar’dan büyük adım

Ülkemizde “elektronik eşya”, “beyaz eşya”, “otomotiv” sektörlerinde hizmet veren ve Fransız devi Peugeot araçları ithal eden FAB LTD, son dönemde yükselişe geçtiği FAB Solar sistemi ile evlere ve iş yerlerine bedava elektrik götürmeye devam ediyor.

A+A-

Levent ÖZDAĞ

Büyük projelerle elektrik kullanımını bedavaya getiren proje ile FAB Solar müşterilerinden geri dönüşümlerde olumlu yanıtlar alıyor.

“Büyük projelerle geliyoruz”

FAB LTD Planlama ve Pazarlama Müdürü Aytunç Bahşi YENİDÜZEN yaptığı açıklamada Solar sisteminin büyük projelerle büyüdüğünü kaydetti. Bahşi kurulumlar ile ilgili şöyle konuştu;

“FAB Solar olarak FAB LTD bünyesinde solar kurulumlarımız hızla devam etmektedir. Artık önemli projelerde ve daha büyük kurulumları da gerçekleştirmeye başladık. Büyük önemli projeler çerçevesinde Exotic Otel’in ayni zamanda da Sinerji Plaza’nın elektrik ihtiyacını karşılayacak şekilde  solar sistem kurulumumuzu gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Exzotic Otel bünyesinde tüm otelin ihtiyacını aqua parkının ve ayni zamanda havuzlarının ihtiyacını karşılayacak şekilde birinci kademe kurulumu gerçekleşti. İlerleyen günlerde ikinci ve üçüncü kademe olacak şekilde projenin büyümesi ev gelişmesini planlanmış bir şekilde beklemektedir. Şuan da aqua park otel içindeki kullanımda olan elektrik ihtiyacı birinci bölüm solar sistem ile bütün otelin ihtiyacını karşılıyor.

İleriki günlerde kurulacak olan ikinci ve üçüncü kademe kurulumu ile de mevcut kullanım ve ihtiyacınının büyük bir kısmını karşılamaktayız. Otelin kendi projesinde elektrik ihtiyacının artması ile ikinci ve üçüncü kademe kurulumlarımızı gerçekleştireceğiz. O zaman da tüm ihtiyacını karşılayacak şekilde solar sistem kurulumumuz tamamalacaktır.

Sinerji Plaza’da ise intenet cafe,  eğitim merkezi ve Sinerji Market bünyesinde bunlar yer almaktadır. Şuanda birinci kademe kurulumu ile elektrik ihtiyacı karşılanmaktadır.”

KURULUM YAPILAN MÜŞTERİLER NE DEDİ?

Ali Mirillo (Exotic Hotel): “Solar sistem kurulumu ile otelin aqua park havuz ve birçok bölümünün elektrik ihtiyacının güneş panelleriyle karşılandığını ve proje kurulumunun devam ettirilerek daha büyütüldüğünü belirtti.”

Ulaş Korcan (Sinerji Plaza): “Şuanda Sinerji plazamızın sinerjji market bölümünün elektrik harcamasının büyük kısmını solar sistem kurulumundan karşılanıyor. İleriki günlerde sistemi büyültüp diğer bölümlerimizin de elektrik tüketimlerini karşılamayı planlıyoruz.”

Ekrem Çabuk: “Fab LTD Fab Solar sayesinde elektrik faturası ödemiyorum sadece maktu ücret ödüyorum. İlgi ve alakadan çok memnunum. Artık klima kullanımı ve havuzumun temizliği için fatura derdim yok.

Abdullah Onbaşı: “Solar sistem sayesinde önceden ödediğim 500-600 tl faturamın sadece maktu ücretini ödüyorum. Herkese zaman kaybetmeden soalr sistem kurmalarını tavsiye ediyorum dedi.”

Bu haber toplam 4360 defa okunmuştur