1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Fab Ltd'te kampanya dönemi
Fab Ltdte kampanya dönemi

Fab Ltd'te kampanya dönemi

FAB LTD Planlama ve Pazarlama Müdürü Aytunç Bahşi YENİDÜZEN yaptığı açıklamada beyaz eşyada yapılan indirimlerle “5 eşya alana 1 eşya bedavaya geliyor” diye konuştu. Bahşi indirimler ile ilgili sorularımızı yanıtladı.

A+A-

 

Levent ÖZDAĞ

Ülkemizde “elektronik eşya”, “beyaz eşya”, “otomotiv” sektörlerinde hizmet veren ve Fransız devi Peugeot araçları ithal eden FAB LTD, son dönemde beyaz eşyada yaptığı indirimlerle dikkat çekiyor. FAB LTD “Aklımı seveyim neden daha fazla ödeyeyim” isimli sloganı ile beyaz eşyada indirim yapıyor.

FAB LTD Planlama ve Pazarlama Müdürü Aytunç Bahşi YENİDÜZEN yaptığı açıklamada beyaz eşyada yapılan indirimlerle “5 eşya alana 1 eşya bedavaya geliyor” diye konuştu. Bahşi indirimler ile ilgili sorularımızı yanıtladı.

• FAB Ltd Beyaz eşyada ne gibi ayrıcalıklar tanıyor?
• Bahşi: “Fab Ltd bünyesinde beyaz eşya ve elektronik olarak Vestel’in Manisa tesislerinde üretilen Avrupa ürünlerinin yıllardır satışını gerçekleştiriyoruz. Şuanda ‘Aklımı seveyim neden daha fazla ödeyeyim’ sloganı ile toptan ve bireysel satışlarda çok özel fiyatlar sunmaktayız. Özellikle peşin alımlarda bireyler müşterilere özel indirimler yapmaktayız. Ayrıca vade farksız satışlar da yapıyoruz. Özel öğrenci yurtlarına, kiralık apartman dairelerine, otel ve benzeri toplu mal alımı gerçekleştiren yerlere de çok özel toplu alım fiyatları veriyoruz. Buna kurulum da dahil ilk yıl garantili olarak yapıyoruz. Lefkoşa, Girne, Mağusa, Güzelyurt ve bunlara bağlı köylerde 21 adet bayiimiz bulunmaktadır. Ürün satışı gerçekleştiği zaman aynı gün veya maksimum bir sonraki gün teslimatı gerçekleştiriyoruz. Tüm bölgelerde ayrı ayrı bölge servislerimiz olduğundan dolayı herhangi bir arıza olduğunda aynı gün veya ertesi gün giderilmektedir.

• Beyaz eşyada hangi ürünler vardır?
• Bahşi: “Beyaz eşya departmanımızda, 5 ve 7 kilo çamaşır makinesi, 4 programlı bulaşık makinesi, statik küçük buzluklar, statik büyük buzluk, no frost büyük buzluklar, buz yeri üreten bölümü olmayan buzluklar, klima, ankastre ocak ve fırınlar, 32 inçten 50 ince kadar televizyonlar, mini bar buz dolaplarımız ürün yelpazemizde yer almaktadır.

• Kampanyanın ayrıcalıkları neler?
• Bahşi: “Aklımı seveyim neden fazla ödeyeyim’ sloganından yola çıkarak tek bir ürünün alımı gerçekleştiği zaman peşin fiyatı üzerinden özel bir indirim uygulanmaktadır. Onun için tabi müşterilerimiz ofisimize bekliyoruz. Toplu alımlarda da çok özel fiyatlar verilmektedir. Bütün satılan ürünlerimizde iki yıl garanti dahil olacaktır. Peşin fiyatına vade farksız 8 taksit yapabiliyoruz.

• Evlenecek çiftler için belli bir kampanya var mı?
• Bahşi: “Evlenecek çiftlere de kendi ürünlerini seçtikten sonra belli bir indirim yapıyoruz. Belki de alacakları 5 parçanın 1 parçası bedava gelecektir.”

Bu haber toplam 3118 defa okunmuştur