1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. ERA Kıbrıs’ta
ERA Kıbrıs’ta

ERA Kıbrıs’ta

‘Nitelikli gayrimenkul danışmanlığı’ felsefesiyle emlak sektöründe dünyaya hızla yayılan ABD kökenli ERA Real Estate Kuzey Kıbrıs’ta da hizmet vermeye başladı.

A+A-

‘Nitelikli gayrimenkul danışmanlığı’ felsefesiyle emlak sektöründe dünyaya hızla yayılan ABD kökenli ERA Real Estate Kuzey Kıbrıs’ta da hizmet vermeye başladı.

Dünyada ve Türkiye’de son yıllarda birçok başarıya imza atan ERA, Kıbrıs’a sektörde 2001 yılından bu yana hizmet yürüten H&B Properties Direktörü Hüseyin Sadeghi ve HKemaler Group Direktörü Çiğdem Kemaler ortaklığında geldi.

Kıbrıs halkı, dünyada 3000’i aşkın ofisi, 38.000 binden fazla ofis sahibi ve gayrimenkul danışmanı ile 35 ülkede hizmet yürüten global gayrımenkul markası ERA’nın başarıyla geliştirdiği ürün ve hizmetlerle 14 yıllık tecrübeyle yerli ve yabancı müşterilere hizmet veren H&B Properties aracılığıyla tanışacak.

H&B Properties bundan sonraki faaliyetlerine ERA HB Real Estates olarak devam edecek.

Merkezi Girne’de faaliyet yapan ERA HB Real Estates’in kuruluşu İstanbul Bebek Otel’de önceki gün yapılan basın toplantısıyla kamuoyuna duyuruldu. ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan ve ERA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ile HB direktörleri Hüseyin Sadeghi ve Çiğdem Kemaler toplantı öncesinde Kıbrıs’ta ilk işletme için gerekli imzaları attılar.

ERA HB Real Estates direktörleri Çiğdem Kemaler ve Hüseyin Sadeghi  dünyanın en hızlı büyüyen lider markalarından biri olan ERA’yı ülke gayrimenkul sektörüne kazandırmanın heyecanı içinde olduklarını İfade ettiler.

Franchise anlaşmasını geçtiğimiz günlerde imzaladıkları ERA ile sektöre farklı bir bakış açısı kazandıracaklarına inandığını ifade eden Çiğdem Kemaler, ERA’nın avrupa ve dünya ölçeğindeki başarılarını Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne de taşıyacak olmanın gururu içinde olduklarını belirtti. Kemaler sözlerini “ gayrimenkul sektörünün güvenle büyümesine katkı koymak, her müşterimizin hayalindeki gayrimenkule kavuşmasına yardımcı olmak için çaba harcıyoruz. ERA ile işbirliğimiz sektörün alışageldik deneyimlerinden farklı, profesyonelliğe yakışan bir uzmanlıkta olacak” şeklinde noktaladı. Lha

 

Bu haber toplam 2231 defa okunmuştur