1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. “Ekim’de meyhaneler dostlarla güzel, sen de gel!”
“Ekim’de meyhaneler dostlarla güzel, sen de gel!”

“Ekim’de meyhaneler dostlarla güzel, sen de gel!”

Johnnie Walker Black Label ve Tekirdağ Rakısı Altın Seri sponsorluğunda düzenlenen “Ekim Meyhanesi” etkinlikler dizisi 1 Ekim’de başladı.

A+A-

 

 

• Ekim Meyhanesi etkinlikleri “Ekim’de meyhaneler dostlarla güzel, sen de gel!” sloganı ile Lefkoşa, Girne, Güzelyurt, Mağusa, Güney Mesarya ve İskele’de tam 101 meyhanede 1-31 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Dünyanın bir numaralı İskoç viskisi Johnnie Walker Black Label ve altın damlaları ile rakıseverlerin favorisi Tekirdağ Rakısı Altın Seri sponsorluğunda düzenlenen “Ekim Meyhanesi” etkinlikleri, 1-31 Ekim tarihleri arasında bu yıl adada ilk kez gerçekleştiriliyor. 1 Ekim’de başlayan “Ekim Meyhanesi” kapsamında Lefkoşa, Girne, Güzelyurt, Mağusa, Güney Mesarya ve İskele’de 101 anlaşmalı mekanda düzenlenecek özel etkinlikler yapılacak.

“Ekim Meyhanesi” etkinliklerinin görselleri  #ekimmeyhanesi hashtag’i ile paylaşılırken, dileyen herkes Ekim meyhanelerindeki keyifli anlarını aynı hashtag ile takipçilerine iletebilecek.

Özel etkinlikler ve avantajlı fiyatlar anlaşmalı Ekim meyhanelerinde

Ekim ayına özel olarak anlaşmalı 101 meyhanede Johnnie Walker Black Label 75cl ve Tekirdağ Rakısı Altın Seri 70cl %15 indirimli olarak sunulacak. Ekim ayında Cuma ve Cumartesi geceleri ile ilgili etkinlik takvimini ve tüm detayları takip etmek için www.ekimmeyhanesi.com web adresi ziyaret edilebilir.

Ekim meyhanesi marketlerde de kazandıracak

“Şanslı şişeyi bul, Ekim masasının keyfini çıkar” sloganı ile Ekim ayı boyunca her hafta Perşembe günleri 22 markette yapılacak çekiliş ile Ekim Meyhanesi mekanlarından birinde 2 kişilik yemek hediye edilecek. Ada genelindeki 22 anlaşmalı marketten Ekim Meyhanesi etkinliği boyunca satın alınacak Tekirdağ Rakısı Altın Seri 70cl ya da Johnnie Walker Black Label 75cl için bir çekiliş kuponu dağıtılacak. Kupon sahipleri her Perşembe noter huzurunda gerçekleştirilecek çekiliş sonucunda aynı haftanın Cuma ve Cumartesi geceleri için 2 kişilik yemek kazanma şansını yakalayacak.

Bu haber toplam 1988 defa okunmuştur