1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Eğitimle birlikte, farkındalık da yaratıldı
Eğitimle birlikte, farkındalık da yaratıldı

Eğitimle birlikte, farkındalık da yaratıldı

Telsim kendi çalışanlarına ve ofis dışında sahada Telsim için görev yapan iş ortaklarına bir dizi farkındalık yaratan etkinlik ve eğitim çalışmaları gerçekleştirdi.

A+A-

 

İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası nedeniyle Telsim kendi çalışanlarına ve ofis dışında sahada Telsim için görev yapan iş ortaklarına bir dizi farkındalık yaratan etkinlik ve eğitim çalışmaları gerçekleştirdi.

SAHADA İŞ ÖNCESİ TEHLİKE ANALİZİ YAPILDI

Telsim Genel Müdürü Hakan Gülümser liderliğinde gerçekleştirilen saha ziyaretine tüm yöneticiler katıldı. Ziyarette, sürüş güvenliği için aracın durumu, sahanın yetkisiz erişime kapalı olup olmadığı, elektrik tesisatı, kule veya çatı çalışmalarında hayati önem taşıyan yüksekte çalışma koşulları, kulenin dikey yaşam hattı ve buna benzer tehlikeler için alınan tedbirler yerinde incelendi.


GÜLÜMSER: HİÇBİR İŞ, İNSAN HAYATINDAN ÖNEMLİ DEĞİLDİR

Telsim Genel Müdürü Hakan Gülümser, yüksekte çalışma eğitimini yerinde izleyerek hiçbir iş sonucunun insan hayatından daha önemli olmadığını söyleyerek önce iş güvenliğinin önemine işaret etti. Telsim’in iş ve çalışan  güvenliğine önem veren bir kurum olduğuna vurgu yapan Gülümser, hiç bir zaman bir iş kazası yaşanmamasını temenni ederek yönetim ekibiyle birlikte iş sağlığı ve güvenliğini sahiplendiklerini ve bunun ilave bir iş olmadığını işimizin bir parçası olduğu vurgusunu yapmak için üst yönetim ekibi olarak bu saha ziyaretini gerçekleştirdkilerini belirtti.

Gülümser, “Telsim olarak,  iş güvenliği konusunda pek çok başarıya hep birlikte imza atarak sektörde bu konuda KKTC’de örnek gösterilen bir şirket olduk. Bu bilinci tüm eko sistemimiz olan iş ortaklarımıza de yayarak sektöre ve hatta farklı sektörlere iş güvenliği konusunda liderlik etmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

VEYSİ: HEDEFİMİZ; İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KONUSUNDA TOPLUMDA FARKINDALIK YARATMAK

Telsim İnsan Kaynakları Şefi ve İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı  Fikret Veysi, iş sağlığı ve güvenliği kültürünü görünür bir şekilde sahiplenmek ve yaşatmanın önemine değindi. Telsim’in bu konuda farkındalık yaratmak için birçok çalışma yaptığını kaydeden Veysi, “Gerçekleştirdiğimiz eğitim ve etkinliklerle iş sağlığı ve güvenliği konusunda hem personelimizi eğitirken hem de toplumda farkındalık yaratmayı hedefliyoruz” dedi.

SÜRÜŞ GÜVENLİĞİ KONUSUNDA FARKINDALIK ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Veysi, Telsim’in prensip haline getirdiği sürüş güvenliği konusunda da çalışanlarını yol güvenliği kurallarına uymayı teşvik ettiğini kaydetti ve trafik kurallarına uygun hız ile seyahat etmeleri, tüm koltuklarda  emniyet kemeri kullanmaları, sürüş esnasında cep telefonu kullanmamaları ve asla alkollü araç kullanmamalarıyla ilgili etkili görsel posterler kullanarak farkındalık yarattığını anlattı.

Bu haber toplam 2208 defa okunmuştur