1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Creditwest Bank'a Avrupa Kalite Ödülü
Creditwest Banka  Avrupa Kalite Ödülü

Creditwest Bank'a Avrupa Kalite Ödülü

Creditwest Bank İnsan Kaynakları tarafından üç yıldır sosyal sorumluluk kapsamında düzenlenen “Kendimi Denemek İstiyorum Programı”, yurt dışındaki Swiss Quality Enstitüsü tarafından Avrupa Kalite Ödülüne laik görüldü.

A+A-

Creditwest Bank İnsan Kaynakları tarafından üç yıldır sosyal sorumluluk kapsamında düzenlenen “Kendimi Denemek İstiyorum Programı”, yurt dışındaki Swiss Quality Enstitüsü tarafından Avrupa Kalite Ödülüne laik görüldü.

Merkezi İsviçre’de bulunan Riccon Akademi’nin teşvik ödülleri düzenleyen yan kuruluşu olan Swiss Quality Enstitüsü, iş dünyasında önemli ve model teşvik eden şirketleri araştırıp bulmak ve onları aday olarak seçmektedir. Creditwest Bank’ın sosyal sorumluluk kapsamında düzenlenen ‘Kendimi Denemek İstiyorum’ projesi Riccon Academy tarafından araştırılarak bu ödüle önce aday gösterilmiş, daha sonrada aday olan projeler içinde birinciliğe laik görülmüştür.

Riccon Akademy’nin kurucusu Beden Dili ve İletişim Uzmanı Riccon İlhan Doğan ve Türkiye Temsilcisi ve Türkiye Riccon Akademi kurucusu  Marziye İlhan ödülü takdim etmek üzere Kıbrıs’a geldiler. Adada bulundukları süreç içerisinde Creditwest Bank katkılarıyla   hem Creditwest Bank çalışanlarına hem de 1000’e yakın lise öğrencisine ‘İnsan Tanımak ve Etkili İletişim’ eğitimi  düzenleniyor..

Creditwest Bank yönetici ve çalışanlarının hazır bulunduğu törende Swiss Quality Enstitüsü yöneticisi Katherina Cottler adına, Marziye İlhan tarafından Creditwest Bank Genel Müdürü Dr. Süleyman Erol’a ödülü takdim edildi.

MARZİYE İLHAN: ‘İNSANA SÜREKLİ YATIRIM YAPTIĞI İÇİN CREDITWEST ÖDÜLE LAYİK GÖRÜLDÜ’

Koç Üniversitesi’nde halen SANERC akademik danışmanı olan ve Türkiye Riccon Akademi kurucusu ve Genel Müdürü Marziye İlhan Creditwest Bank’a ödülü takdim ederken yaptığı konuşmasında Riccon Academy’nin uluslararası çalışmalarını dinleyiciler ile paylaştı. Riccon tekniğinin,  psikoloji, beden dili ve pantomim, taklit vb. sahne sanatlarının kullanıldığı ve eğlendirirken öğreten interaktif bir eğitim tekniği olduğunu söyleyen Marziye İlhan, Academy’nin Avrupa ve Türkiye’de firma ve bireysel eğitimlerin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ile çocuklara ve yardıma muhtaç insanlara eğitim ve gelişim programları düzenlediğini açıkladı. Bu  programlar  çerçevesinde Adıyaman’da yapılan kişisel gelişim eğitim seferberliği projesi kapsamında yaklaşık 42.000 çocuğa eğitim verildiğini ifade etmiştir.  Özellikle şiddet ve istismara uğramış çocuklar, gençler ve kadınlara yönelik programlara öncelik verdiklerini söyledi.  

Marziye İlhan konuşmasında, başından sonuna kadar kişisel gelişim ve kariyer planlama çalışması olan ‘Creditwest Bank Kendimi Denemek İstiyorum’ programının tüm süreçlerini Swiss Quality Enstitüsü olarak incelendiğini ve Enstitü tarafından bu ödüle layık görüldüğünü açıkladı.

Kariyer planlama sürecinin ilk adımında, insan kaynağının doğru seçilmesi  ve kariyer haritasının sunulmasının önemine değinen İlhan, bu konuda programın özellikle beyin göçü alan Kuzey Kıbrıs’ta nitelikli gençlerin ülkeye kazandırılması ve kurum içi kariyer haritalarının sunulması yönünde yaptıkları programın, gençlerin ülke içinde geleceklerini oluşturma fırsatı yaratan özel bir program olmasının ödülün verilmesinde önemli bir etken olduğunu belirtti.

Creditwest Bank’ın mevcut çalışanları için sürekli eğitim uyguladığını ve çalışana değer verdiğini, çevreye duyarlı ve toplumsal değer yaratacak sosyal sorumluluk çalışmaları ile halk ile kucaklaşan  örnek bir model olduğunu ifade etti.

EROL: ‘ÇEVREYE VE İNSANA YATIRIM ANA HEDEFLERİMİZDEN’

Ödülü Creditwest Bank adına teslim alan Credtiwest Bank Genel Müdürü Dr. Süleyman Erol, Creditwest Bank’ın kaliteli bankacılık ürün ve hizmetleri sunmakla kalmayıp çalışanlarına ve topluma fayda sağlayan bir çok sosyal sorumluluk projesine de imza attığını belirtti. Erol, Creditwest Bank’ın Kuzey Kıbrıs’ın en büyük özel bankası olmasının pek çok sorumluluğu da beraberinde getirdiğini ifade ederek, Creditwest Bank’ın başta eğitim olmak üzere, çevre ve kültür sanat alanında katkılarının olduğunu belirtti. Erol, Creditwest Bank’ın çevre alanında ‘20. yılında 20.000 Fidan’ projesine imza attığını, eğitim alanında Kıbrıs Ekonomi Zirvesi’ni bu yıl 2.sini uluslararası boyutta organize ettiğini, LTL’ye tam donanımlı bir konferans salonu kazandırdığını ve kültür sanat alanında Altınada Film Festivaline ev sahipliğini yaptığını belirtti.

Merkezi İsviçre’de bulunan Riccon Akademi’nin yan kuruluşu olan Swiss Quality Enstitüsü tarafından gençlere yönelik düzenledikleri ‘Kendimi Denemek İstiyorum’ programının ödüle layık bulunmasından onur duyduklarını belirten Erol, etkin iletişimin özel ve iş hayatında yaygınlaştırılması için bu yıl 1000’e yakın genç öğrenciye ‘İnsan Tanımak ve Etkili İletişim’ eğitimin verilmesini sağladıklarını ifade etti.

ÇELEBİ: YURT DIŞINDAN INSAN KAYNAKLARI PROGRAMININ ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLMESİ BAŞARIMIZI TAÇLANDIRDI

Creditwest Bank İnsan Kaynakları Müdürü Fatma Zorlu Çelebi Creditwest Bank’a böyle bir ödül kazandırdıkları için Insan Kaynakları bölümü olarak çok gururlandıklarını, ‘Bu ödüle layık görülmemiz bizleri daha çok motive etti’ diye konuştu. Creditwest Bank ınsan Kaynaklarıının hem çalışanlarına yönelik hem de gençlere yönelik bu tür sosyal sorumluluk porjelerini devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1858 defa okunmuştur