1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. “CityMall” görkemli şölenle açıldı...
“CityMall” görkemli şölenle açıldı...

“CityMall” görkemli şölenle açıldı...

Mağusa halkı “CityMall Alışveriş ve Yaşam Merkezi”ne kavuştu...

A+A-

 

 

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’nın gözbebeği “CityMall Alışveriş ve Yaşam Merkezi” dün görkemli bir şölenle resmen açıldı. Elektrokur Ltd.’ye ait olan “CityMall Alışveriş ve Yaşam Merkezi”nin açılış şölenine başta Cumhuriyet Meclis Başkanı Sibel Siber olmak üzere, Mağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ve çok sayısa siyasi isim ile iş insanları katıldı. “CityMall Başka Bir Dünya” sloganıyla Kıbrıs halkının hizmetine açılan ve 30 bin metre kare kapalı alanı bulunan alışveriş ve yaşam merkezinde dünyaca ünlü markalar yer alıyor.

Tarımer: “Tüm Kıbrıs adasının alışveriş merkezi olacak...”
Açılış şöleninde konuşma yapan Elektrokur Kurucu Direktörü Derviş Tarımer, yaklaşık 5 yıl önce KKTC’de eksikliğini gördüğü alışveriş merkezi için hayal kurmaya ve kısa bir süre sonra ise aile içerisinde bu konuyu tartışmaya başladıklarını söyledi. Tüm aile fertlerinin onayı ve katkıları ile 4-5 yıl önce proje çalışmalarına başladıklarını ve Citymall’un temelini attıklarını dile getiren Tarımer, “Burada Kıbrıs Türk insanının her yönüyle bir emeği vardır. Emeği geçen ve katkı koyan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu. “CityMall Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin sadece Mağusa’nın değil, tüm Kıbrıs adasının alış veriş ve yaşam merkezi olacağının altını çizen Tarımer, “Elektrokur ailesi olarak ülkemizde olan yükümlülüğümüzü yerine getirdiğimiz ve halkımızın yaşamına güzel katkılar koyacağı için bu yapıyı hayata geçirdiğimiz için çok mutluyuz” ifadelerini kullandı. 30 bin metre kare kapalı alanda bulunan alışveriş merkezinin 4 kata yayıldığını belirten Tarımer, seçkin mağzalar ve restoranlar, sinemalar, Kıbrıs’ın en büyük eğlence ve oyun merkezi ile yaz kış en konforlu şekilde halkın hizmetinde olacaklarını söyledi.

Siber: “Hayal ettiler, çalıştılar, inandılar ve başardılar...”
Açılışta kısa bir konuşma yapan Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, KKTC halkının küçük bir ülkede az bir nüfusu olan bir halk olduğunu ancak  insan kaynaklarımızın, ülke ile ilgili bağlarımızın, hayallerimizin ve geleceğe bakışımızın bizi bu tür yatırımlar yapmaktan men etmediğini dile getirdi. Siber, “Bu yurt sevgisidir. Bu ülke insanına yatırımdır, ülke insanına değer vermektir. Hayal ettiler, çalıştılar, inandılar ve başardılar” şeklinde konuşarak, bu başarıların arkasının geleceğini ifade etti. Bu yatırımın, bu tür hayalleri olan başka insanlarımıza da hayalleri gerçekleştirmek için güçlü bir motivasyon olacağını belirten Siber, güzel ülkemizi daha da güzel yapmak için hep beraber çalışacaklarını dile getirdi.

Bu haber toplam 7643 defa okunmuştur