1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. “BNG”, Girne mağazası açıldı
“BNG”, Girne  mağazası açıldı

“BNG”, Girne mağazası açıldı

Kadın giyim markası BNG; Girne mağazasının kapılarını, ‘Kıbrıslı’ kadınlara açarak, beğenilerine sundu.

A+A-


Kadın giyim markası BNG;  Girne mağazasının kapılarını, ‘Kıbrıslı’ kadınlara açarak, beğenilerine sundu.  İstanbul’dan katılan misafirlerin yanında ; Kıbrıs’tan  iş ve sanat dünyasından davetlilerin katılımı ile,  markanın kurucuları  Bülent ve Nilgün Gülen’in de katıldığı açılış töreninde;  BNG Girne Bayii sahibeleri;  Tomur Akpınar ve Rozen Erdal Esenboğa  misafirlerini ağırladılar.

Tasarımları ile göz dolduran BNG açılış töreninde;  “Meleklerin Tılsımı, 2016-17 Sonbahar/Kış Koleksiyonu”nu  da  tanıtıldı. BNG Girne Mağazası’nın törende,   GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar ; bir dünya markası olan BNG’nin güzel ve olumlu bir bakış açısı ile, Kuzey Kıbrıs’taki ticaret hacminin içerisinde hakkettiği yeri,  kısa süre içerisinde alacağını kaydederek,  özellikle de yatırımın,  Girne’de  yapılmasından duyulan memnuniyetini  belirtti. Ailesinin, genç  kuşağının bu vizyon ile, Girne’de attıkları bu adımın, güzel bir yolculuğun başlangıcı olduğunu ifade eden Akpınar , girişime başarılar da diledi.

‘House of Design’nın kurucu ortaklarından, Rozen Erdal Esenboğa’da gerçekleştirdiği açılış konuşmasında , konsept bir mağaza hayal ettiklerini ve BNG gibi bir dünya markasının lansmanı ile başlamış olmanın kendilerine vermiş olduğu mutluluğu ifade etti.

BNG Kurucusu Stilist Nilgün Gülen ise; “Marka olarak, Türkiye’ den  sonra, tamamen yurtdışı çalışmalarına yöneleceğiz. ‘Milano Moda Haftası’na kabul edilen  ilk Türk Markası’yız.  BNG; 9 yaşında ve  16’ıncı mağazamızı açtık. Dubai ve Meksika’dan sonra, burada da olmaktan dolayı çok mutluyuz”. şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından; ‘House of Design BNG’ açılışını; GAÜ Kurucu Rektörü ve yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar , ‘House Of Design’  kurucu ortakları, Tomur Akpınar  ile Rozen Erdal Esenboğa ve BNG Kurucu ortakları Nilgün, Bülent  Gülen çifti  toplu şekilde kurdele kesimini gerçekleştirdiler.

 

Bu haber toplam 4119 defa okunmuştur